Entreprenør, Maskinentreprenør, Riving, Snekker i Oslo

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

3017 Siste år
774 Siste 3 mnd
301 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Anskaffelse 26/2011 - oppføring av ny driftsbygning på nordre lindeberg gård

Registrert Dato: Tirsdag 07. Juni 2011

Oslo kommune v/Kulturetaten innbyr til åpen anbudskonkurranse i forbindelse med oppføring av ny driftsbygning på Nordre Lindeberg gård, Strømsveien 350.
Nordre Lindeberg gård er en besøksgård som ligger i Bydel Alna. I tillegg til gårdens driftsbygning, finnes det et nyere bolighus, et stabbur som også er oppført i nyere tid samt en eldre hovedbygning (våningshus) på gården. Våningshuset stammer fra 1700-tallet. Området er regulert til landbruksområde, og selve gårdstunet er i tillegg regulert til spesialområde bevaring. I forbindelse med utvikling og rehabilitering av Nordre Lindeberg gård, ønsker Kulturetaten å få bygget en ny driftsbygning (uthus) på gårdstunet.
Oslo kommune ved Kulturetaten ber med dette om pristilbud for oppføring av en ny driftsbygning på gårdstunet, riving av en eksisterende garasje og deler av støyskjerm samt koordinering av arbeidet i forbindelse med flytting av en trafostasjon som ligger på tomten. I tillegg skal det etableres parkeringsplasser ved innkjøring til gårdstunet, se vedlegg 1. Arbeidet skal utføres som en entreprise etter NS8405.
Konkurransedokumentene kan lastes ned her:
*** Linken er fjernet ***