Arkitekt, Prosjektleder i Oslo

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

996 Siste år
269 Siste 3 mnd
74 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Anskaffelse 29/2013 Tverrfaglig konsulentteam for Telgverksdammen

Registrert Dato: Tirsdag 26. Mars 2013

Oslo kommune v/Vann- og avløpsetaten ( VAV), heretter kalt oppdragsgiver, innbyr på vegne av VAV, BYM og UBF (Undervisningsbygg) til åpen anbudskonkurranse i forbindelse med anskaffelse av Tverrfaglig konsulentteam for detaljprosjektering og oppfølgning i byggeperioden for prosjekt Telgverksdammen med tilgrensende utomhusarealer, anskaffelse 29/2013.
Oslo kommune v/ Undervisningsbygg (UBF), Eiendoms og byfornyelsesetaten, Bymiljøetaten divisjon friluft (BYM) og Vann- og avløpsetaten har gått sammen om å utarbeide en reguleringsplan for Telgverkstomta, Grenseveien 64 m.fl. Planen omfatter en skole og en barnehagetomt, et friområde og et areal avsatt til rensedam (Teglverksdammen) for vannstrømmen som skal tas ut av Hovinbekkulverten og ledes gjennom Ensjøområdet. Reguleringsplan ble vedtatt av bystyret i Oslo kommune den 29.08.2012.
VAV har ansvar for vannkvaliteten på bekkevannet, og har derfor påtatt seg ansvar for etablering av Teglverksdammen med tilhørende bekkeløp. Etaten har i 2012 fått utarbeidet et forprosjekt, som er vedlagt denne forespørsel (kontraktsgrunnlag).
Hensikten med Teglverksdammen er å forbedre vannkvaliteten i Hovinbekken oppstrøms Ensjøbyen.
Bekken og dammen utformes som et naturbasert renseanlegg, bestående av forbehandling, bekkeløp/filtersoner og sedimentasjonsdam. I tillegg inneholder vannanlegget diverse kummer, inn/utløpskonstruksjoner, overløp og rør.
I tilknytning til rensedammen skal det også bygges gang- og sykkelvei inkl broer og utomhusanlegg.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere