Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Elektriker, Entreprenør, Maler, Murer, Rørlegger, Snekker, Taktekker, Ventilasjon i Oslo

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Oslo
Avsluttet

Anskaffelse 4/2012 Innvendig rehabilitering av Drengestua på Tveten gård

Oslo kommune v/Kulturetaten (oppdragsgiver) innbyr til åpen anbudskonkurranse i forbindelse med innvendig rehabilitering av Drengestua på Tveten gård, gnr. 140, bnr 1. Kulturetaten ber med dette om pristilbud på innvendig rehabilitering av Drengestua på gården. Arbeidet skal utføres som en entreprise etter ns 8405.
Rehabiliteringen er betinget av at arbeidene som utføres skjer i henhold til antikvariske kriterier og utføres av fagkyndige medarbeidere med erfaring fra arbeid med tilsvarende bygninger. Alt arbeid skal utføres i samråd med oppdragsgiver og Byantikvaren.
Grunnlaget for denne konkurransen er en innvendig rehabilitering av hele Drengestuen. Rehabiliteringen omfatter både første og andre etasje samt loftet.
Drengestuen skal etter rehabilitering benyttes til kafe/møteromsvirksomhet og kontorer.
Kjøkken for kafe/kantinedrift skal ligge i husets første etasje. i tillegg til kjøkkenet skal det også etableres kjøle- og lagerrom samt et mindre kontor til bruk for leder for kafe/kantinedriften. Det skal etableres toaletter for publikum samt et eget personaltoalett.
Andre etasje er tenkt benyttet til kontorer eller ulike aktiviteter av mindre omfang. Eget minikjøkken skal opparbeides i dette arealet. Videre skal det etableres personaltoaletter og dusj for virksomheten i andre etasje.
Det er prosjektert med ventilasjonsanlegg og vanntåkeanlegg i Drengestuen.
Alle konkurransedokumentene må lastes ned fra følgende adresse:
#URL0#
Anbud id:
182924
  • Sted:
    Oslo
  • Registrert:
    Torsdag 16. Februar 2012

Lignende oppdrag i Oslo

6 anbud