Betong, Blikkenslager, Elektriker, Entreprenør, Glassarbeider, Maler, Mekaniske verksteder, Murer, Rørlegger, Snekker i Oslo

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

6788 Siste år
2284 Siste 3 mnd
548 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Anskaffelse 41/2010 rammeavtale for håndverkertjenester

Registrert Dato: Mandag 19. April 2010

Hovedformålet med rammeavtalen er å sørge for at eiendommene bli forsvarlig forvaltet og vedlikeholdt, herunder også å sette i gang skadeforebyggende tiltak. Ved tilfeller av skade og hærverk vil det kunne være behov for uttrykning hele døgnet. Det er derfor viktig at tilbyder har en god beredskap og kort responstid ved slike tilfeller.
Arbeidene kan være knyttet til så vel fasader/tak som interiør. Det bør nevnes at det i bygningsmassen bl.a. befinner seg en rekke kunstneratelierer som krever regelmessig oppgradering, ofte i form av samarbeid mellom fagarbeidere som snekker, rørlegger, elektriker m.v.
Verneperspektivet er meget viktig for all drift, forvaltning, vedlikehold og eiendomsutvikling. Det stilles derfor strenge kompetansekrav til entreprenører/håndverkere som får arbeide på våre eiendommer og bygninger. Byantikvaren er en viktig samarbeidspartner, og vil gi råd og instruksjoner for håndtering av de enkelte oppdrag.