Blikkenslager, Elektriker, Entreprenør, Maler, Rørlegger, Snekker, Taktekker, Ventilasjon i Oslo

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

5619 Siste år
1431 Siste 3 mnd
402 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Anskaffelse 50/2011 - Rehabilitering av Grorudveien 5

Registrert Dato: Onsdag 12. Oktober 2011

Oslo kommune v/Kulturetaten, heretter kalt oppdragsgiver, innbyr til åpen anbudskonkurranse i forbindelse med rehabilitering av Grorudveien 5 (forespørsel 50/2011).
Eiendommene Grorudveien 3 og 5 består av 2 like bolighus i tre, hver med 4 familieleiligheter; begge med full kjeller og uinnredet bodloft. Dette prosjektet omfatter utbedring av det ene huset; Grorudveien 5. Det er (etter gammel PBL.) igangsatt omregulering til Spesial område for bevaring jf. Plan- og Bygningsloven § 25.6.
Det har lenge vært et ønske om å bruke de gamle bolighusene som samlingspunkt og til kulturelle formål i bydelen. Grorudveien 5 skal rehabiliteres og fylles med nytt liv og nye aktiviteter. Grorudveien 3 er ferdig rehabilitert og har fått en museumsleilighet kombinert med et forsamlingslokale i 1. etasje samt at de to leilighetene i 2. etasje er oppgradert til dagens standard. Mens Grorudveien 5 skal få et møte/selskaps lokale og et kjøkken i 1. etg. og en leilighet med et tilhørende atelier/møterom i 2. etg.
Dokumentene i konkurransen blir lagt ut på Oslo kommunes anskaffelsesportal: *** Linken er fjernet ***

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere