Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Elektriker, Entreprenør, Maler, Rørlegger, Snekker, Taktekker, Ventilasjon i Oslo

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Oslo
Avsluttet

Anskaffelse 50/2011 - Rehabilitering av Grorudveien 5

Oslo kommune v/Kulturetaten, heretter kalt oppdragsgiver, innbyr til åpen anbudskonkurranse i forbindelse med rehabilitering av Grorudveien 5 (forespørsel 50/2011).
Eiendommene Grorudveien 3 og 5 består av 2 like bolighus i tre, hver med 4 familieleiligheter; begge med full kjeller og uinnredet bodloft. Dette prosjektet omfatter utbedring av det ene huset; Grorudveien 5. Det er (etter gammel pbl.) igangsatt omregulering til Spesial område for bevaring jf. Plan- og Bygningsloven § 25. 6.
Det har lenge vært et ønske om å bruke de gamle bolighusene som samlingspunkt og til kulturelle formål i bydelen. Grorudveien 5 skal rehabiliteres og fylles med nytt liv og nye aktiviteter. Grorudveien 3 er ferdig rehabilitert og har fått en museumsleilighet kombinert med et forsamlingslokale i 1. Etasje samt at de to leilighetene i 2. Etasje er oppgradert til dagens standard. Mens Grorudveien 5 skal få et møte/selskaps lokale og et kjøkken i 1. Etg. Og en leilighet med et tilhørende atelier/møterom i 2. Etg.
Dokumentene i konkurransen blir lagt ut på Oslo kommunes anskaffelsesportal: #URL0#
Anbud id:
169822
  • Sted:
    Oslo
  • Registrert:
    Onsdag 12. Oktober 2011

Lignende oppdrag i Oslo

6 anbud