Anleggsgartner, Elektriker, Entreprenør, Glassarbeider, Maler, Maskinentreprenør, Murer, Snekker, Taktekker, Vann & avløp i Oslo

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

6812 Siste år
2340 Siste 3 mnd
601 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Anskaffelse 6/2011 holstgate 3 - rehabilitering

Registrert Dato: Mandag 07. Mars 2011

Oslo kommune v/Kulturetaten, heretter kalt oppdragsgiver, innbyr til åpen anbudskonkurranse i forbindelse med anskaffelse av tak- og fasaderehabilitering, drenering samt montering av nytt el-fordelingsskap i Holtsgate 3.
Holtsgate 3 ble bygget i årene 1896-1897. Eiendommen er regulert til spesialområde bevaring, jf. Plan- og bygningsloven av 1987 § 25. pkt. 6.
Bygningsarealet er 738 m2, bruttoarealet er 976,4 m2 og tomtearealet er 1073 m2. Eiendommen består av et forsamlingshus i 2 etasjer med kjeller, liggende tilbaketrukket i det indre av kvartalet, inntil Sagene skole. Bygningen har saltak tekket med tungeskifer og 2- rams utadslående vinduer. En overdekket passasje fra forbygningen ble oppført i 1927. Eiendommen er definert som særskilt brannobjekt. Huset ble oppført som ?Festivitetslokale? av brukseierne i Akerselva, og har senere vært benyttet til teaterlokale, indremisjonslokale, sognekirke, ungdomsklubb og senest som øvings- og konsertlokale for korpsvirksomhet. Huset er oppført i tegl med pussede fasader, opprinnelige med kalkpuss.
Bygningen bærer preg av vedlikeholdsmessig etterslep og oppdragsgiver ønsker å påbegynne en utbedringsprosess hvor denne entreprisen tar for seg følgende forhold:
Full utbedring av fasader med drenering, full utbedring av utvendig tak, vedlikeholdsarbeider på vinduer og ytterdører og oppgradering av elektrisk hovedfordeling med tavle.