Arkitekt, Entreprenør, Prosjektleder, Rørlegger i Oslo

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

2676 Siste år
703 Siste 3 mnd
184 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Anskaffelse 8/2011 - sideentreprise for prosjektering og levering av vanntåkeanlegg

Registrert Dato: Torsdag 17. Februar 2011

Oslo kommune v/Kulturetaten, heretter kalt oppdragsgiver, innbyr til konkurranse med forhandling i forbindelse med anskaffelse av vanntåkeanlegg.
Olaf Ryes plass 2 er en murbygning i 3 etasjer pluss kjeller og loft. Den er oppført i 1876 som bedehus for Indremisjonen. Eiendommen er regulert til ?Spesialområde bevaring offentlig bygning (sosial institusjon)? og står oppført på Byantikvarens gule liste. Bygningen har bærende konstruksjoner av pusset tegl og sekundærkonstruksjoner av heltre. Taket er tekket av korrugere metallplater. Dører og vinduer med karmer/rammer av heltre. Bygningen er preget av hard bruk og manglende vedlikehold over lenger tid. Omfattende råtesoppsanering har vært gjennomført det siste året.
Det er etter konkurranse inngått avtale med Team Bygg Entreprenørforretning AS, Hønefoss om istandsetting av bygningen (generalentreprise) til kunstsenter. Oppstartsmøte ble avholdt den 2.11.2010.
Vanntåkeanlegg:
Innhenting av tilbud på prosjektering og levering av et vanntåkeanlegg vil bli en sideentreprise til generalentreprenøren. Generalentreprenøren vil i denne sammenheng påse at arbeidet tilpasses prosjektets øvrige fremdrift.