Prosjektleder i Oslo

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

634 Siste år
195 Siste 3 mnd
40 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Anskaffelse av bistand til gjennomføring av offentlige anskaffelser

Registrert Dato: Mandag 19. Desember 2011

Garanti-instituttet for eksportkreditt (heretter benevnt GIEK) inviterer med dette til åpen anbudskonkurranse om parallell rammeavtale for bistand til gjennomføring av offentlige anskaffelser i regi av GIEK. Det vil bli inngått avtale med 2 leverandører.
Anskaffelsen gjelder konsulentbistand ved gjennomføring av anskaffelser hvor GIEK skal være oppdragsgiver. Dette omfatter å bistå i arbeidet med utforming av konkurransegrunnlag og kunngjøring og med gjennomføring av eventuelle forhandlinger. Arbeidet inkluderer for eksempel bistand i forbindelse med utforming av kvalifikasjonskrav og tildelingskriterier, utforming av ytelsesbeskrivelse og kontraktsbestemmelser, bistand ved protokollføring, samt løpende generell rådgivning underveis i anskaffelsesprosessene. Anskaffelsen omfatter generell anskaffelsesfaglig rådgivning.
Arbeidet gjøres i samarbeid med ansvarlig fagperson i GIEK. Omfanget av bistanden i hver enkelt sak er avhengig av den konkrete anskaffelsens omfang og kompleksitet. Det skal legges til grunn at leverandøren må delta i møter hos GIEK ved samtlige anskaffelser.
I løpet av de to første årene antas GIEK å skulle gjennomføre følgende større anskaffelser: Internrevisjon, telefoni, HR-konsulent (rekruttering og organisasjonsutvikling), system for Loss Given Default eller tilsvarende, vedlikehold IT-systemer, grafisk design, resepsjon- og sentralbordbetjening. Omfanget av arbeidet ved hver enkelt anskaffelsesprosess antas å være i størrelsesorden 30-60 timer. I tillegg forventes mindre omfattende og mindre kompliserte anskaffelser innen følgende områder: vikartjeneste, kontorrekvisita og -inventar, oversettelser, web-leverandør med mer.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Prosjektleder

Anbudskonkurranse, Design, Rammeavtale, Vedlikehold

Oslo, Oslo

Avsluttet: Fredag 30. Mars 2012