Webutvikling i Oslo

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

636 Siste år
221 Siste 3 mnd
33 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Anskaffelse av CRM og ECM i Eksportkreditt Norge AS

Registrert Dato: Fredag 18. Januar 2013

Eksportkreditt har hittil håndtert kontakter, dokumenter og ulike sakstyper i Excel-ark og på filservere ? en løsning som ikke er tilfredsstillende på lang sikt ut fra et brukervennlighets- og effektivtetsperspektiv. Selskapet skal derfor i løpet av 2013 anskaffe én integrert løsning for Customer Relationship Management (CRM) og Enterprise Content Management (ECM).
Eksportkreditt gjennomførte i november 2012 en RFI-prosess med produktdemonstrasjoner for å få klarhet i anskaffelsens omfang, og målbildet kan oppsummeres som følger:
- Vi etterspør en intuitiv og brukervennlig løsning der vi kan håndtere kontakter og saker på en helhetlig måte i en oversiktlig brukerflate
- Løsningen skal håndtere alle kontaktene til Eksportkreditt
- Løsningen skal også håndtere saksbildet, med helhetlig oversikt over involverte parter, relevante dokumenter, e-post etc.
- Lånedata håndteres i utlånssystemet SLS, og integrasjoner mot SLS skal bygges der dette er hensiktsmessig ut fra en kost-/nyttevurdering
Produktdemonstrasjonene har vist at det kreves funksjonalitet utover det som vanligvis er å finne i et CRM-system på følgende områder, der det antakeligvis må kobles på et ECM-system:
- Versjonshåndtering av dokumenter
- Håndtering av e-post
- Søking på tvers av saker og kunder, både på metadata og innhold i dokumenter, e-post og vedlegg
- Mulighet for å regulere innsyn og sikkerhet
Eksportkreditt ønsker kun én leverandør å forholde seg til i prosessen. Leverandører som kun kan levere deler av den etterspurte funksjonaliteten bes derfor om å levere tilbud i partnerskap med en leverandør som kan komplettere Eksportkreditts samlede behov.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Webutvikling

Leverandør, Leverandører

Oslo, Oslo

Avsluttet: Onsdag 27. Februar 2013