Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Catering i Oslo

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Oslo
Avsluttet

Anskaffelse av drift av kantine i Sandakerveien 64

Anbudet gjelder Avtale om drift av kantina i Sandakerveien 64 i Oslo.
Intensjonen med kantinetjenesten er å være en positiv bidragsyter til et godt arbeidsmiljø. Kantinen skal være et trivelig sted som de ansatte setter pris på. Det skal tilbys variert, sunn og smakfull mat av serviceinnstilte medarbeidere i et hyggelig miljø.
Tilbyder skal tilby kantinedrift av god kvalitet. Kantinedriften skal omfatte en fullverdig servering av lunsj med kalde og varme retter og rikholdig salatbar, samt tilbud om bevertning på møter og ved spesielle arrangement.
Patentstyret vil administrere anbudskonkurranse og vil være formell avtalepart med kantineleverandøren. Ansatte ved Oslo Boligforvaltning og e-pocket er også medberegnet som brukere av kantina, da Patentstyret har inngått egen kantinebruksavtale med disse.
Patentstyret har ca 260 ansatte. i tillegg benytter Oslo Boligforvaltning (30 ansatte) og e-pocket (35 ansatte) kantinen.
For mer informasjon se vedlagte dokumenter i Mercell sitt kgv.
For denne anbudsprosessen benytter oppdragsgiver Mercell Sourcing Service. For å melde din interesse på dette anbudet samt få tilgang til dokumenter, skal du klikke på lenken nedenfor eller kopiere og lime inn lenken i din nettleser. #URL0#. følg deretter instruksjoner på nettsiden.
Anbud id:
239952
  • Sted:
    Oslo
  • Registrert:
    Mandag 11. Mars 2013

Lignende oppdrag i Oslo

4 anbud