Catering i Oslo

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

101 Siste år
24 Siste 3 mnd
7 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Anskaffelse av drift av kantine i Sandakerveien 64

Registrert Dato: Mandag 11. Mars 2013

Anbudet gjelder Avtale om drift av kantina i Sandakerveien 64 i Oslo.
Intensjonen med kantinetjenesten er å være en positiv bidragsyter til et godt arbeidsmiljø. Kantinen skal være et trivelig sted som de ansatte setter pris på. Det skal tilbys variert, sunn og smakfull mat av serviceinnstilte medarbeidere i et hyggelig miljø.
Tilbyder skal tilby kantinedrift av god kvalitet. Kantinedriften skal omfatte en fullverdig servering av lunsj med kalde og varme retter og rikholdig salatbar, samt tilbud om bevertning på møter og ved spesielle arrangement.
Patentstyret vil administrere anbudskonkurranse og vil være formell avtalepart med kantineleverandøren. Ansatte ved Oslo Boligforvaltning og E-pocket er også medberegnet som brukere av kantina, da Patentstyret har inngått egen kantinebruksavtale med disse.
Patentstyret har ca 260 ansatte. I tillegg benytter Oslo Boligforvaltning (30 ansatte) og E-pocket (35 ansatte) kantinen.
For mer informasjon se vedlagte dokumenter i Mercell sitt KGV.
For denne anbudsprosessen benytter oppdragsgiver Mercell Sourcing Service. For å melde din interesse på dette anbudet samt få tilgang til dokumenter, skal du klikke på lenken nedenfor eller kopiere og lime inn lenken i din nettleser. *** Linken er fjernet *** Følg deretter instruksjoner på nettsiden.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Catering

Anbudskonkurranse, Drift, Pris, Varme

Oslo, Oslo

Avsluttet: Fredag 12. April 2013