Transport i Oslo

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

2210 Siste år
767 Siste 3 mnd
195 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Anskaffelse av drosjetransport til arbeid og utdanning i TT-tjenesten i Oslo kommune

Registrert Dato: Onsdag 05. Oktober 2011

TT er tilrettelagt transport for personer som ikke kan nytte annen kollektivtransport. Oppdraget omfatter i hovedsak drosjetransport til arbeid og utdanning i TT-tjenesten for Oslo kommune. Oppdraget er delt i to, der del 1 består av to pakker med mulighet for å gi tilbud på en eller begge, og med mulighet for tilbud på del 2. Alle delene er basert på innleie av drosjer, inkludert sjåfør og utstyr, til gjennomføring av transport. Del 1a og del 1b, samkjørt drosjetransport til arbeid og utdanning i TT-tjenesten, skal planlegges og samkjøres av eksternt kjørekontor. Det faktureres med utgangspunkt i en fast startpris, fast pris per kjørte TT-bruker, og per kjørte kilometer. Del 2, direktebestilt drosjetransport til arbeid og utdanning i TT-tjenesten, skal bestilles av TT-brukerne hos drosjesentralen. Det faktureres per tur. Omfanget styres av etterspørselen.
Del 1a omfatter halvparten av totalt antall skjemaer/kjørelister som planlegges av kjørekontoret. Grovt estimert er dette halvparten av transporten til arbeid og utdanning for ca. 900 TT-brukere.
Del 1b omfatter hele oppdraget om samkjørt drosjetransport til arbeid og utdanning i TT-tjenesten for ca. 900 TT-brukere. Det kan kun gis tilbud på del 1b hvis det også gis tilbud på del 1a.
Arbeids- og utdanningsreiser for ca. 400 TT-brukere.
Arbeids-og utdanningsreiser for ca. 1300 TT-brukere.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Transport

Innleie, Pris, Sjåfør, Transport, Utstyr

Oslo, Oslo

Avsluttet: Tirsdag 15. November 2011