Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Transport i Oslo

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Oslo
Avsluttet

Anskaffelse av drosjetransport til arbeid og utdanning i TT-tjenesten i Oslo kommune

Tt er tilrettelagt transport for personer som ikke kan nytte annen kollektivtransport. Oppdraget omfatter i hovedsak drosjetransport til arbeid og utdanning i tt-tjenesten for Oslo kommune. Oppdraget er delt i to, der del 1 består av to pakker med mulighet for å gi tilbud på en eller begge, og med mulighet for tilbud på del 2. Alle delene er basert på innleie av drosjer, inkludert sjåfør og utstyr, til gjennomføring av transport. Del 1a og del 1b, samkjørt drosjetransport til arbeid og utdanning i tt-tjenesten, skal planlegges og samkjøres av eksternt kjørekontor. Det faktureres med utgangspunkt i en fast startpris, fast pris per kjørte tt-bruker, og per kjørte kilometer. Del 2, direktebestilt drosjetransport til arbeid og utdanning i tt-tjenesten, skal bestilles av tt-brukerne hos drosjesentralen. Det faktureres per tur. Omfanget styres av etterspørselen.
Del 1a omfatter halvparten av totalt antall skjemaer/kjørelister som planlegges av kjørekontoret. Grovt estimert er dette halvparten av transporten til arbeid og utdanning for ca. 900 tt-brukere.
Del 1b omfatter hele oppdraget om samkjørt drosjetransport til arbeid og utdanning i tt-tjenesten for ca. 900 tt-brukere. Det kan kun gis tilbud på del 1b hvis det også gis tilbud på del 1a.
Arbeids- og utdanningsreiser for ca. 400 tt-brukere.
Arbeids-og utdanningsreiser for ca. 1300 tt-brukere.
Anbud id:
168849
  • Sted:
    Oslo, Bærum Asker, Lillestrøm, Nordre Follo, Ullensaker, Nesodden, Frogn, Vestby, Ås, Enebakk, Lørenskog, Rælingen, Aurskog-Høland, Nes, Gjerdrum, Nittedal, Nannestad, Eidsvoll, Hurdal  Vis alle
  • Registrert:
    Onsdag 5. Oktober 2011

Lignende oppdrag i Oslo

6 anbud