Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

IT/Web og Support i Østfold

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Østfold
Avsluttet

Anskaffelse av eksterne driftstjenester for Digitale Gardermoen

Dgi har vurdert hvilke tjenester som skal konkurranseutsettes. dgi har delt inn eget behov i 4 moduler, hvorav tre moduler konkurranseutsettes i 2019 (se illustrasjonen pkt 1. 2 i konkurransegrunnlaget). For nærmere beskrivelse av DGIs reviderte sourcingstrategi, prosess, funn og tiltak, vises det til vedlegg til dokumentet «Bilag 1 Vedlegg 4 - Utdrag fra Saksunderlag sourcingstrategi dgi». Denne konkurransen gjelder eksterne driftstjenester kalt «Moderne it-tjenester» i illustrasjonen pkt 1. 2 i konkurransegrunnlaget. Denne konkurransen omfatter altså i det alt vesentligste de samme tjenestene som konkurransen som dgi gjennomførte i 2016. Hovedforskjellen er at dgi har valgt å skille ut spesiell rådgivning innen it-drift som en egen konkurranse, se «Tjenesteintegrator» i illustrasjonen. i tillegg vurderer dgi å konkurranseutsette spesifikke sikkerhetstjenester innen it drift, se «Sikkerhetstjenester» i illustrasjonen. Dette medfører at det er denne konkurransen om eksterne driftstjenester som er den store driftsavtalen dgi konkurranseutsetter i 2019.
Rammeavtalens varighet for eksterne driftstjenester vil være 2 år. Oppdragsgiver skal ha opsjon på forlengelse av rammeavtalen i ytterligere 1+1 år, til sammen maksimalt 4 år.
Nittedal kommune har opsjon på tiltredelse som oppdragsgiver på rammeavtalen for hele avtalens løpetid, maksimalt 4 år.
Anskaffelsens totale verdi inkludert opsjoner per år anslås til mellom ca. mnok 40 og 60, dvs. Samlet estimert kontraktsverdi på rammeavtalen er inntil mnok 240. Estimatet inkluderer Nittedal kommunes opsjon på tiltredelse som oppdragsgiver på rammeavtalen.
Oppdragsgiver forplikter seg ikke til å avrope noe bestemt volum per år eller samlet for rammeavtaleperioden.
Anbud id:
601141
  • Sted:
    Ullensaker, Nannestad
  • Registrert:
    Mandag 12. August 2019