Webutvikling i Oslo

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

638 Siste år
223 Siste 3 mnd
35 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Anskaffelse av elektronisk overvåking av aviser, nettaviser, tidsskrifter,TV,radio og sosiale medier

Registrert Dato: Torsdag 14. Mars 2013

Direktoratet for naturforvaltning (DN) og Klima- og forurensningsdirektoratet (Klif) blir fra 1. juli 2013 slått sammen til én etat, kalt Miljødirektoratet, med avdelinger både i Trondheim og Oslo. Vi blir rundt 700 medarbeidere, nokså likt fordelt mellom de to byene.
Miljødirektoratet vil få ansvaret for oppgavene som i dag ligger under DN og Klif. Dette innebærer implementering og forvaltning av politikk og vedtak knyttet til forurensning, klimagasser, områdevern, ivaretakelse av naturmangfold m.m. Miljødirektoratet vil ha det overordnede faglige ansvar for naturforvaltning og forurensningsarbeidet ved fylkesmannsembetene. Gjennomføring av analyser og råd om utvikling av mål, tiltak og virkemidler for Miljøverndepartementets politikkutvikling vil være en sentral oppgave sammen med formidling av pålitelig, aktuell og forståelig miljøinformasjon til samfunnet.
Både DN og Klif har i dag egne separate tjenester for medieovervåking (begge etater får dette levert av Retriever). Miljødirektoratet ønsker å inngå en avtale om medieovervåking og medieanalyse som skal gjelde fra 3. juni 2013, slik at tjenesten er i drift når det nye direktoratet lanseres 1. juli. Avtalen skal gjelde for 3 år.
Vi ønsker medieovervåking med omtale av Miljødirektoratet og de fagfeltene som er viktige for etaten, samt omtale av de nåværende to direktoratene DN og Klif. De legges ned fra 1. juli, men vil fortsatt bli omtalt i media.
Vi ser for oss at dette organiseres i 25-30 forskjellige søkeprofiler. Vi ønsker mulighet til å endre og utvide disse fortløpende i samarbeid med leverandør.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Webutvikling

Drift, Implementering, Leverandør

Oslo, Oslo

Avsluttet: Torsdag 04. April 2013