Prosjektleder i Oslo

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

1528 Siste år
1215 Siste 3 mnd
60 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Anskaffelse av elektronisk samhandlingsløsning

Registrert Dato: Fredag 12. Mars 2010

Legemiddelverket skal i perioden 2009 ? 2013 gå over fra en manuell og papirbasert håndtering av søknader og dokumentasjon med tilhørende saksbehandling til en fullelektronisk samhandling både mot eksterne kunder (nasjonal og internasjonal legemiddelindustri, primærhelsetjenesten, foretaksstrukturen, landets apoteker og sentrale myndigheter i EU) samt internt (elektronisk saksbehandling for Legemiddelverkets ansatte). Satsningen skal etablere en løsning med størst mulig grad av selvbetjening og automatisering hvor Altinn blir en sentral tjenesteportal for dialogen mellom Legemiddelverket og omverdenen.
Satsningen vil resultere i en ny måte å jobbe på som vil medføre store endringer både teknisk og organisatorisk.
Avtale vil inngås med èn totalleverandør/integrator som vil være ansvarlig for etablering av en helhetlig løsning fra leverandørsiden. Det vil tilstrebes å benytte størst mulig grad av standardprodukter. Integrasjon mot Altinn og et utvalg av etatens eksisterende systemer er påkrevd.
Legemiddelverket skal bruke moderne, fleksible og kostnadseffektive IKT-løsninger.
Målet med anskaffelsen er å velge en leverandør som tilbyr en plattform for samhandling som kan videreutvikles i fht det samhandlingsmålbildet som er beskrevet og løpende prioriteringer. Det er ikke et mål at alle deler av samhandlingsløsningen skal implementeres innenfor angitte budsjetter i programperioden, men kan videreutbygges i et lengre perspektiv.

Er du interessert i slike oppdrag? Registrer Din Bedrift