Elektriker, Entreprenør i Møre og Romsdal

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

675 Siste år
159 Siste 3 mnd
51 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Anskaffelse - AV-entreprise, Hatlane skole, 2013

Registrert Dato: Mandag 27. Mai 2013

Ålesund kommune innbyr til konkurranse vedrørende anskaffelse av AV entreprise, til Hatlane skole på vegne av Oppdragsgiver i denne konkurransen, Ålesund kommunale eiendom KF (ÅKE).
Denne entreprise gjelder utførelse av fullt ferdige og funksjonelle PA-anlegg.
Hatlane skole er under oppføring. Formålet med anskaffelsen er å inngå avtale med en leverandør som kan dekke kommunens behov for AVE ved skolen i henhold til kravspesifikasjonen.
For denne anbudsprosessen benytter oppdragsgiver Visma TendSign. For å melde din interesse på dette anbudet og få tilgang til dokumenter, skal du kopiere og lime inn lenken i din nettleser.
*** Linken er fjernet *** />Alle tilbud skal leveres elektronisk via Visma, visma.no/tendsign innen tilbudsfristen. Er du ikke bruker hos Visma eller har spørsmål knyttet til funksjonalitet i verktøyet (som for eksempel hvordan du skal gi tilbud), ta kontakt med Visma Support på tlf: 0047 4000 6814 eller på e-post til: support.tendsign@visma.no
Det anbefales at tilbudet leveres i god tid før fristens utløp. Skulle det komme tilleggsinformasjon fra oppdragsgiver som fører til at du ønsker å endre tilbudet ditt før tilbudsfristen utgår, kan du gå inn og åpne tilbudet, gjøre eventuelle endringer og levere på nytt helt inntil tilbudsfristen utgår. Det siste leverte tilbudet regnes som det endelige tilbudet.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Elektriker, Entreprenør

Anskaffelse, Eiendom, Elektronisk, Fører, Leverandør, Oppføring, Utløp

Tustna, Møre og Romsdal

Avsluttet: Mandag 17. Juni 2013