Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Regnskap i Oslo

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Oslo
Avsluttet

Anskaffelse av Faktureringstjenester for Fjellinjen AS og Fjellinjen Utsteder AS

Oppdragsgiver skal anskaffe en totalleverandør for fakturadistribusjon i Norge og utlandet, som opsjon ønskes også digital levering til andre skandinaviske land med hovedfokus på Sverige og Danmark. Fakturaer som ikke blir distribuert gjennom de elektroniske løsningene skal leveres på papir. Samtlige fakturaer skal også lagres i et søkbart fakturahotell som er integrert hos oppdragsgiver og som benyttes til oppslag.
Oppdragsgiver sendte i 2018 ca. 5 millioner fakturaer og purringer med en digital andel på 85%, fordelt på 3, 8 millioner fakturaer til AutoPASS-avtalekunder og 1, 2 millioner fakturaer til kunder uten avtale. i tillegg til fakturaer sendes det en del informasjonsbrev til kunder
Oppdragsgiver ønsker å vedlikeholde fokuset på digitaldistribusjon, og å tilby fremtidsrettede løsninger for distribusjon av faktura, slik at det blir enkelt for kunden å betale riktig beløp til riktig tid. Oppdragsgiver tilbyr eller ønsker å tilby Avtalegiro, kortbetaling, mobilbetaling, eFaktura, Vipps eFaktura, Epost, Digipost, eBoks, Aksesspunkt/B2B, jtta (Ja takk til alle) og papirfaktura.
Fjellinjen gjør oppmerksom på at det kan bli aktuelt å bestille tilleggstjenester for andre elektroniske faktureringstjenester som ikke fremgår av konkurransegrunnlaget -/ kravspesifikasjonen. Det inkluderer også tjenester som ikke er kjent i dag, men som utvikles i løpet av kontraktsperioden. Dette vil eventuelt bli bestilt som en endring -/ tillegg til kontrakten, jf. Kontraktsbestemmelsene pkt. 3.
Anbud id:
622732
  • Sted:
    Oslo
  • Registrert:
    Tirsdag 17. Desember 2019

Lignende oppdrag i Oslo

6 anbud