Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

IT/Web og Support i Oslo

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Oslo
Avsluttet

Anskaffelse av felles printløsning, inkl. HW

Norsk Helsenett er et statlig foretak, eid av Helse- og omsorgsdepartementet. vårt oppdrag er å levere og videreutvikle en sikker, robust og hensiktsmessig nasjonal ikt-infrastruktur for effektiv samhandling mellom aktørene i helse- og omsorgstjenesten. Vi har også ansvaret for teknisk drift av en rekke nasjonale tjenester og registre, som f. Eks. Portalen #URL0# og kjernejournal. Selskapet har om lag 350 ansatte, fordelt på hovedkontoret i Trondheim og avdelingskontorer i Tromsø og Oslo. For ytterligere informasjon se #URL1#.
i 2017 etablerte Norsk Helsenett et sentralt tjenestesenter for 11 underliggende virksomheter under departementet. Disse er Helsedirektoratet, Statens helsetilsyn, Folkehelseinstituttet, Direktoratet for e-helse, Nasjonalt klageorgan for helsetjenesten, Norsk Pasientskadeerstatning, Bioteknologirådet, Statens legemiddelverk, Statens strålevern, Helseøkonomiforvaltningen og Pasient- og brukerombudet.
Norsk Helsenett leverer administrative tjenester innenfor anskaffelser, arkiv og ikt. Per i dag drifter Norsk Helsenett 5 forskjellige løsninger innenfor utskrift-tjenester på tvers av virksomhetene. Dette er løsninger som omfatter rundt 260 maskiner, i tillegg til en del maskiner som kun bruker direkte utskrift.
Norsk Helsenett har som mål å anskaffe en felles løsning for sikker utskrift, inkl. nødvendig hardware. En felles løsning vil bidra til å hente ut stordriftsfordeler på sikt. i denne forbindelse ønsker Norsk Helsenett å gjennomføre en markedsundersøkelse ved å invitere til et åpent leverandørmøte i Oslo, fredag 4. Mai 2018, mellom kl. 12 og 15.
Interesserte leverandører bes kontakte #E0#, innen onsdag 2. Mai 2018.
Overordnet agenda vil være
- Hvem er vi (Norsk Helsenett, inkl kunder)
- Hva har vi i dag /nå-situasjon
- Hva ønsker vi fra en fremtidsløsning, inkl. Innspill til kravspesifikasjon
Etter leverandørmøte, vil Norsk Helsenett starte en formell anskaffelsesprosess.
Anbud id:
517767
  • Sted:
    Hele Norge
  • Registrert:
    Tirsdag 17. April 2018

Lignende oppdrag i Oslo

6 anbud