Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Regnskap i Oslo

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Oslo
Avsluttet

Anskaffelse av finansiell bistand

Avtalen om utbygging og drift av nødnett er en omfattende turnkey- og fastpriskontrakt som i tillegg til utbygging av nødnett og leveranse av utstyr, også omfatter langsiktig drift av nødnett. En omfattende finansiell modell er en del av kontrakten. Brukerne av nødnett finansieres gjennom abonnementsinntekter fra DNKs kunder. Siden 1. Januar 2011 har dnk ført periodisert virksomhetsregnskap basert på statlige regnskapsstandarder (srs) i tillegg til kontantregnskap. dnk har i forbindelse med utrullingen av nødnett et anleggsregister som vokser, og som medfører behov for etablering av automatiserte prosesser mellom ulike anleggsdatabaser og direktoratets økonomisystem.
dnk inviterer herved interessenter til å gi tilbud på leveranse av finansielle tjenester i det videre arbeidet fram mot ferdigstillelse av nødnett. Det vil være uttak av tjenester etter behov, og det vil kunne være store variasjoner i uttaket fra måned til måned.
dnk ønsker å inngå inntil fire rammeavtaler, med varighet på 2 år og opsjon på forlengelse 1+1 år, med inntil fire leverandører som kan levere tjenester innenfor følgende to delområder:
1. Regnskapsrådgivning og generell finansiell rådgivning
2. Finansiell rådgivning knyttet til utbygging og drift av nødnett og prosjektrevisjon
For ytterligere informasjon om anbudet og innlevering av tilbud, se vedlagt konkurransegrunnlag i Mercell.
For denne anbudsprosessen benytter oppdragsgiver Mercell Sourcing Service. For å melde din interesse på dette anbudet samt få tilgang til dokumenter, skal du klikke på lenken nedenfor eller kopiere og lime inn lenken i din nettleser. #URL0# følg deretter instruksjoner på nettsiden.
Anbud id:
226443
  • Sted:
    Oslo
  • Registrert:
    Torsdag 22. November 2012

Lignende oppdrag i Oslo

6 anbud