Alarm & sikkerhet, Betong, Drenering, Elektriker, Entreprenør, Flislegger, Kulde & varme, Maler, Maskinentreprenør, Murer, Rørlegger, Snekker, Stålarbeider, Taktekker, Vann & avløp, Ventilasjon i Oslo

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

8303 Siste år
2821 Siste 3 mnd
708 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Anskaffelse av generalentreprise for oppgradering av Økern sykehjem

Registrert Dato: Torsdag 18. April 2013

Økern sykehjem består av en høyblokk og en øst- og vestfløy på en etasje som er forbundet med et mellombygg. Det er i blokken hvor det skal gjennomføres oppgradering.Det er i dag ikke sykehjemsdrift i høyblokken, men i øst- og vestfløyen. Byggeprosjektet skal ferdigstilles senest 1. mars, 2014. Sykehjemsetaten i Oslo kommune er bruker/ leietager av sykehjemmet. Etter endt byggeperiode skal høyblokken bli brukt brukt som erstatningsplasser for Hovseter sykehjem, som skal rives og bygges nytt.
Omsorgsbygg Oslo KF skal gjennomføre en oppgradering / rehabilitering av Økern sykehjem. Prosjektet skal være en del av ZenN (Nearly Zero Energy Neighborhoods) som er et EU-prosjekt, og del av verdens største forskningsprogram. Prosjektet skal også tilfredsstille kravene for lavenergi klasse 1 (NS 3701) for å få ENOVA støtte. Målet er å redusere energibruken for bygget med 68 % til ca 120 kWh/m2 år. I tillegg kommer lokal produksjon av fornybar energi som skal dekke ca 10 % av totalforbruket, gjennom etablering av Norges største solcelleanlegg.
Tiltakene som skal gjennomføres er oppgradering av høyblokken. Hovedoppgavene er definert som følgende: utvendig oppussing av fasade med bytte av vinduer, dører og etterisolering inkl å bryte kuldebroer, ny drenering og tekking av dekke (utvendig over garasjeanlegg), oppgradering av kjeller og 1. etasje (en sykehjemspost, garderober for ansatte og møtelokaler), nytt belysningsanlegg, oppgradering av vannforsyning internt i bygget, ventilasjonsarbeider, telefoni og sykesignal, utskifting av heiser og etablering av solcelleanlegg. Det vil bli avholdt tilbudsbefaring torsdag 25.04.13.april 2013 kl. 10.00. Frammøte på sykehjemmet, som har adresse Økernveien 151.