Webutvikling i Oslo

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

570 Siste år
173 Siste 3 mnd
46 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Anskaffelse av hardware for utvikling av IKT-infrastruktur og tilhørende tjenester

Registrert Dato: Tirsdag 26. Mars 2013

Våren/sommeren 2013 oppgraderes sentrale deler av FINs IT-løsninger. I den forbindelse har det vist seg et behov for omfattende utskifting /oppgradering av hardware og lagringssystemer samt å få etablert en helhetlig lagringsløsning som tilfredsstiller kravene til sikker og skalerbar lagring og gjenfinning av data.
Formålet med anskaffelsen er å inngå en rammeavtale med én totalleverandør. Konseptet ?totalleverandør? forstås som en leverandør som både kan skaffe og tilby alle nødvendige og hensiktsmessige produkter til det formål å oppgradere/bygge opp en funksjonell og moderne IT-infrastrukturløsning, samt tilby relevante tjenester i denne forbindelse.
På bakgrunn av beregninger gjort i forbindelse med tidligere anskaffelser og historiske tall anslås anskaffelsens verdi knyttet til varekjøp å ligge mellom 5 og 6 millioner kroner over en fireårsperiode.
Tjenestekjøp anslås å være i størrelsesorden 4 til 5 millioner kroner. Dette innebærer at den totale verdien for anskaffelsen over en periode på fire år anslås å være i størrelsesorden 9 til 11 millioner kroner.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Webutvikling

Lagring, Leverandør, Oppgradering, Rammeavtale, Totalleverandør

Oslo, Oslo

Avsluttet: Mandag 06. Mai 2013