IT/Web og Support i Oslo

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

1907 Siste år
1507 Siste 3 mnd
95 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Anskaffelse av IT service management-løsning til Lånekassen

Registrert Dato: Mandag 11. Desember 2017

Lånekassen har en intern IT-avdeling som blant annet håndterer IT brukerstøtte og kontakt med driftsleverandører, herunder endringshåndtering og lisensadministrasjon.
Lånekassen skal inngå rammeavtale med én leverandør som tilbyr to skybaserte ITSM eller lignende løsninger for servicehåndtering. Lånekassen ønsker å ta i bruk offentlige skytjenester i størst mulig grad der dette er formålstjenelig. Bruk av offentlig sky underbygges av Digitaliseringsrundskrivet, Nasjonal strategi for bruk av skytjenester og Lånekassens sourcing-strategi.
Leverandøren må kunne tilby to skybaserte ITSM-løsninger slik at Lånekassen skal kunne bytte ut eller foreta tilleggskjøp dersom behovet endrer seg i rammeavtalens periode.
Ved bytte til en annen løsning enn den Lånekassen har avtale om i dag eller ved bytte av ITSM i avtaleperioden, vil Lånekassen ha behov for konsulenter til implementering av løsningen, slik at den kan erstatte eksisterende. I tillegg er det ønskelig at leverandøren har konsulenter som kan gi rådgivning om eventuell utvikling av løsningen, og/eller endring av hvilke løsninger som bør brukes når Lånekassen har behov for dette.
Løsningene som tilbys må understøtte behovet for selvbetjente løsninger og automatisering, og de fleste tilpasninger må kunne utføres av Lånekassen. Løsningene må kunne importere eksisterende funksjonalitet og innhold fra dagens løsning, samt kunne integreres med leverandører, skytjenester og andre samarbeidspartneres ITSM-verktøy. Ved valg av annen tjeneste enn dagens, skal funksjoner som er etablert i eksisterende tjeneste kunne videreføres i ny løsning og være en del av implementasjonen. Lånekassen benytter i dag ServiceNow og dagens oppsett er nærmere beskrevet i vedlegg 1 til Konkurransegrunnlaget.


Referansenummer:  201701459