Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

IT/Web og Support i Oslo

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Oslo
Avsluttet

Anskaffelse av kartleggingverktøy for barns språkutvikling

Det finnes 788 barnehager i Oslo kommune, med 35 969 barn. Oslos 15 bydeler har ansvaret for godkjenning og tilsyn for alle barnehagene i sine respektive områder, både private og kommunale. Bydelene har driftsansvaret for de kommunale barnehagene i sitt område. Omfanget av anskaffelsen er for de kommunale barnehagene, med mulighet for de private barnehagene til å benytte seg av avtalen. Av 788 barnehager er 360 kommunale.
For å gi alle barnehagebarn best mulig forutsetninger for å utvikle språk å lære seg norsk før skolestart, må barnehagene være gode språkmiljøer. Barn som trenger ekstra språkstøtte og språkstimulering må fanges opp tidlig.
Verktøy for språkkartlegging skal bidra til at barnehagens ansatte får klarhet i hvilke språklige behov som enkeltbarn har.
Det er er estimert at anskaffelsens omfang vil være størst det første året. i løpet av det første året skal det arrangeres kurs for pedagoger og superbrukere, utlevering av veiledningsmateriell og kartleggingsskjema. Beløpet vil variere fra år til år, avhengig av hvor mange kurs og hvor mye materiell Byrådsavdelingen for kunnskap og utdanning har behov for.
Anbud id:
246068
  • Sted:
    Oslo
  • Registrert:
    Tirsdag 23. April 2013
Er du interessert i dette oppdraget?

Lignende oppdrag i Oslo

5 anbud