Arkitekt, Prosjektleder i Oslo

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

1077 Siste år
351 Siste 3 mnd
87 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Anskaffelse av konsulent til Regulering av Holtet stasjonsområde

Registrert Dato: Torsdag 21. Februar 2013

Eiendoms- og byfornyelsesetaten har som mål å utarbeide komplett detaljregulering for Holtet stasjonsområde. Anskaffelsen omfatter alt arbeid fram til politisk behandling og vedtak.
Planskisse er utarbeidet og behandlet i Plan- og bygningsetaten (PBE). Det ble avholdt avklaringsmøte i august 2012. Planskissen må bearbeides noe før innsending av planforslag. Dette oppdraget omfatter bearbeiding av planskisse og innsending av komplett planforslag. Det er avtalt et samarbeid med PBE i utviklingen av planforslaget. SWECO har vært konsulent for oppdraget frem til nå og vil også være ansvarlig for trafikkanalyse og evt andre tekniske fag i denne fasen av prosjektet, men vil ikke lenger være ansvarlig for koordinering og prosjektledelse. Digitalisert kart- og tegningsgrunnlag er tilgjengelig og vil danne grunnlag for videre bearbeiding.
Arbeidet omfatter utarbeidelse av komplett materiell for reguleringsplanforslag/ detaljregulering i henhold til plan- og bygningslovens bestemmelser for Holtet stasjonsområde, jf. vedlagt kart som viser planavgrensning.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Arkitekt, Prosjektleder

Bearbeiding, Behandling, Konsulent, Planskisse, Prosjektledelse

Oslo, Oslo

Avsluttet: Torsdag 04. April 2013