Prosjektleder i Oslo

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

571 Siste år
126 Siste 3 mnd
33 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Anskaffelse av konsulentbistand til gjennomføring av virksomhetsoverdragelse

Registrert Dato: Onsdag 29. Juni 2011

Det Norske Veritas har hatt oppgaven med å føre tilsyn med tau- og kabelbaner fra 1977, og med park- og tivolianlegg fra 1993, etter avtale med de ansvarlige departementene, henholdsvis Samferdselsdepartementet og Kommunal- og regionaldepartementet. Det Norske Veritas har sagt opp avtalene om tilsynsføring med virkning fra 01.01.2012
Det forberedes nå etablering av et samlet offentlig tilsyn for tau- og kabelbaner og park- og tivolianlegg under Statens jernbanetilsyn, med oppstart 01.01.2012. Det nye tilsynet vil bli lokalisert i Trondheim, der Taubanetilsyn og Park- og tivolitilsyn også holder til i dag.
Statens jernbanetilsyn har behov for innleie av konsulentbistand i forbindelse virksomhetsoverdragelsen, som innebærer opprettelse av ny tilsynsenhet i Trondheim. Bistanden vil omfatte koordinering av aktiviteter knyttet til etablering av et prosjekt, kartlegging av oppgaver, utrede nødvendige formaliteter og gjennomføring av tiltak innenfor de ulike områdene som berøres av virksomhetsoverdragelsen; juridisk, økonomisk, organisering, IT, arkiv, personal og arbeidsmiljø, integrering mot tilsynets kontor i Oslo, og praktiske hensyn som kontorlokaler etc. Bistanden forutsettes startet opp innen to uker etter kontraktsinngåelse, og avsluttes en til to måneder etter overtakelsen.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Prosjektleder

Arkiv, Innleie, Kartlegging, Kontor, Kontorlokaler, Kontraktsinngåelse

Oslo, Oslo

Avsluttet: Tirsdag 09. August 2011