Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Arkitekt i Oslo

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Oslo
Avsluttet

Anskaffelse av konsulentdeltagelse i referansegruppe til utvikling av bransjestandard for modellering av overvann

Nve skal utarbeide en bransjestandard/veileder for modellering av overvann/urbanhydrologi. Bransjestandarden er en leveranse i prosjektet Overvann som startet opp i 2019 etter at nve ble tildelt et nytt ansvar for å veilede kommunene innen overvann. Bransjestandarden skal etter planen være ferdig i 2023. For å sikre at veilederen er godt forankret i bransjen og at den holder høy kvalitet, ønsker vi at leverandørene er representert i en referansegruppe. Bransjestandarden er tenkt benyttet for norske forhold.
Aktivitetene i referansegruppen vil i hovedsak være å lese og kommentere forslag til tekst og å delta i møter hvor nve og leverandørene diskuterer ulike temaer.
nve ønsker å inngå kontrakt med inntil fire tilbydere. Det planlegges seks digitale møter på ca. 1, 5 time. Hver tilbyder kan stille med inntil to konsulenter. Hver konsulent vil maksimalt kunne fakturere 8500 kr. Ekskl. Mva. Inkludert forarbeid, etterarbeid, administrasjon og alle andre kostnader pr. møte. Det forventes at konsulentene bruker tid til forberedelser og etterarbeid i forbindelse med møtene. Som opsjon ønsker nve å ha mulighet til å kunne avtale møter og bistand med individuelle leverandører i hele kontraktsperioden. Eventuelt bistand fra tilbyderne utover de seks møtene faktureres pr. Time og er ikke medberegnet i begrensningen på 8500 kr.
Vi antar at verdien av avtalen, under forutsetning at vi inngår avtale med fire leverandører, vil være ca. 410 000 kr. Ekskl. Mva. i tillegg vil det komme eventuelle uttak av opsjoner, men vi antar at verdien av avtalen ikke vil overstige 600 000 ekskl. Mva.
Oppdragsgivers detaljerte beskrivelse av leveransen følger av kravspesifikasjonen.
Anbud id:
769933
  • Sted:
    Hele Norge
  • Registrert:
    Tirsdag 23. November 2021

Lignende oppdrag i Oslo

6 anbud