Prosjektleder i Buskerud

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

274 Siste år
68 Siste 3 mnd
27 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Anskaffelse av konsulentstøtte for vurdering og støtte relatert til offentlig anskaffelse

Registrert Dato: Fredag 10. Februar 2012

Ringerike kommune ønsker å anskaffe konsulentstøtte relatert til en oppstått tvist/klagebehandling i forbindelse med en anskaffelse foretatt innenfor Tekniske tjenester relatert til Vann og avløp. Konkurransen har vært gjennomført og gjaldt driftskontroll og styringssystem for VA-stasjoner. Se utlysning her (ID=SEP167239).
Kommunen ønsker å anskaffe to kategorier bistand levert fra to konsulenter fra samme eller forskjellig leverandør:
Kategori 1: Jurist/advokat med meget god kompetanse og erfaring relatert til offentlige anskaffelser med fokus på tvisteløsning og risikovurderinger.
Kategori 2: Teknisk sakkyndig innenfor vann og avløp med god kompetanse og erfaring relatert til automasjon og reguleringsteknikk, prosessforståelse, bruk av moderne kommunikasjon via Ethernett og TCP/IP protokoller. Typiske "referanseprosjekter" kan like godt være fjernvarmeanlegg, prosessindustri o.l. som "ordinære" VA-anlegg.
Konsulentene vil bli evaluert hver for seg og det gis i utgangspunktet ingen fordeler ved at disse kommer fra samme tilbyder. Dersom tilbyder ønsker å synliggjøre fordeler ved å levere begge ressurser, må dette komme direkte til uttrykk i tilbudet (eks reduserte reise-kostnader, fordeler ved nært samarbeid eller lignende).
Omfanget av prosjektet er noe uvisst og kan variere basert på hvilke vurderinger som gjøres underveis. Støtten deles inn i tre faser, der bare fase 1 garanteres fra oppdragsgiver:
1. En vurdering av utlyst og gjennomført konkurranse (inklusiv tekniske beskrivelser og utførte evalueringer basert på disse), mulighetsanalyse og risikovurdering
2. Støtte i klageprosess ved utforming av svar på klager og støtte ved eventuelle tvister erstatningssøksmål.
3. Bistand ved utforming av ny konkurranse ved avlysning.
Vi forventer at total kostnad kan overstige NOK 100 000, men ikke NOK 500 000,-. Prosedyren for denne anskaffelsen er dermed en direkte anskaffelse etter lov og forskrift om offentlige anskaffelser, slik denne er regulert i forskriftens Del 1.
Vi gjør oppmerksom på at dette er første gang undertegnede benytter Mercell sin løsning for elektronisk publisering og tilbudsmottak, og ber om at dere er overbærende og sier fra om alle feil og mangler ved konkurransen. Tusen takk!!
For denne anbudsprosessen benytter oppdragsgiver Mercell Sourcing Service. For å melde din interesse på dette anbudet samt få tilgang til dokumenter, skal du klikke på lenken nedenfor eller kopiere og lime inn lenken i din nettleser. *** Linken er fjernet *** Følg deretter instruksjoner på nettsiden.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Prosjektleder

Anskaffelse, Avløp, Elektronisk, Fjernvarmeanlegg, Vann

Tunhovd, Buskerud

Avsluttet: Fredag 17. Februar 2012