Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Rengjøring i Nordland

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Nordland
Avsluttet

Anskaffelse av løpende tjenestekontrakt for vaskeritjenester til Sortland kommune helse og omsorg

Denne avtalen skal tilfredsstille oppdragsgivers behov for vaskeritjenester for tekstiler til kommunen, og at tjenesten skal utføres i henhold til de lov, forskrifter og reglementer som regulerer vaskeritjenester og smittevern til helseinstitusjoner og institusjonskjøkken.
Valgt tilbyder må levere sine tjenester etter krav i:
- Forskrift om smittevern i helsetjenesten
- Bransjestandard- Smittevern for vaskerier som behandler tekstiler i helseinstitusjoner (2015).
- Bransjestandard- Hygienekrav for vaskerier som behandler næringsmiddeltøy.
- mfl.
Oppdragsgiver har i dag eget vaskeri som er i drift ved Lamarktunet sykehjem som skal gradvis avvikles i sammenheng med oppstart av kontrakten på vaskeritjenester. Med dette vil oppstart for levering av tjenesten avtales nærmere når avviklingsprossen er avklart, men kan forventes oppstart tentativ vår/sommer 2021.
Konkurransen er begrense til å kun omfavne virksomheter eller programmer som har som hovedformål og integrere funksjonshemmende eller vanskeligstilte personer i arbeidslivet, Jf. Lov om offentlig anskaffelser 17 Juni 2016 Nr 73 § 16-9" Oppdragsgiveren kan begrense konkurransen til virksomheter eller programmer som har som hovedformål å integrere funksjonshemmede eller vanskeligstilte personer i arbeidslivet. Dette gjelder bare når minst 30 prosent av de ansatte i virksomheten eller programmet har en funksjonshemming eller er vanskeligstilt. Dersom oppdragsgiveren bruker denne muligheten, skal han angi dette i kunngjøringen"
Anbud id:
694429
  • Sted:
    Sortland
  • Registrert:
    Søndag 24. Januar 2021
Er du interessert i dette oppdraget?