Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Alarm og sikkerhet i Vestfold

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Vestfold
Avsluttet

Anskaffelse av løsning for straffegjennomføring med elektronisk kontroll

Kriminalomsorgen benytter straffegjennomføring med elektronisk kontroll. Programvare og utstyr er levert av Guidance Monitoring l. Td. Det skal inngås ny kontrakt for programvare, utstyr, forbruksmateriell og tjenester til implementering og vedlikehold. Brukerprogramvaren skal være et standardsystem. Programvaren skal installeres på den tekniske plattformen til kriminalomsorgens it-tjeneste (kitt) i Horten som også skal drifte løsningen. Utstyret skal omfatte ektronisk kontrollutstyr (ek-utstyr) og utstyr for montering/demontering av ek-utstyret. ek-utstyret skal omfatte basestasjoner plassert hjemme hos den domfelte og fotlenke påmontert den domfelte. Friomsorgen har ansvaret for administrasjon og drift av ordningen. Ny løsning skal implmenteres i de samme 10 fylkene som bruker løsningen i dag og skal ha kapasitet til å betjene 215 domfelte som soner samtidig. Det kan bli aktuelt å utvide løsningen til ytterligere 9 fylker med kapasitet til å betjene ytterligere 285 domfelte som soner samtidig. Dagens utstyr og forbruksmateriell kan benyttes i ny løsning forutsatt at alt brukes. Den estimerte verdien av dagens utstyr og forbruksmateriell er nok 1. 769. 248 inklusivt mva. Denne verdien vil bli lagt til tilbyders pris dersom utstyret og forbruksmateriellet ikke kan benyttes i tilbyders løsning.
Det skal inngås både kjøpsavtale og vedlikeholdsavtale. Vedlikeholdsavtalen skal omfatte programvaren og utstyret inklusivt utvidet vedlikehold dersom det blir utløst opsjoner. Kontrakt er planlagt signert midt i oktober i 2012, implementering umiddelbart etter kontraktsinngåelse og leveringsdag i begynnelsen av mai 2013. Fra leveringsdag løper ordinært vedlikehold i henhold til den tidsubegrensede vedlikeholdsavtalen som oppdragsgiver har til hensikt å avslutte 4 år fra leveringsdag men med forbehold om avslutning før eller etter nevnte tidspunkt.
Kontraktens verdi inklusivt alle opsjoner og vedlikehold over 4 år fra leveringsdag er estimert til ca. nok 21. 000. 000 eksklusivt mva.
Anbud id:
194831
  • Sted:
    Horten
  • Registrert:
    Onsdag 9. Mai 2012