Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Anskaffelse av ladestasjoner (pantografer - opportunity charging) i Trøndelag

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Trøndelag
Avsluttet

Anskaffelse av ladestasjoner (pantografer - opportunity charging)

I mandatet fra stfk i forbindelse med bussanbud Stor-Trondheim 2019-2029 ble det opplyst at det skulle være minst fire helelektriske linjer i Stor-Trondheim. Som en del av dette er det anskaffet 35 batterielektriske busser til oppstart av nytt bussanbud den 3. August 2019. Det er besluttet at de elektriske bussene skal lades på holdeplass og at det skal pantografene skal basere seg på opportunity charging. AtB har fått i oppdrag fra stfk å anskaffe Ladestasjonene.
Pantografene skal være i drift hele kontraktsperioden til bussanbudet, dvs. Fra 03. 08. 2019 og 10 år frem i tid. Samtlige Ladestasjoner må imidlertid være ferdig montert til 01. 05. 2019, slik at operatørene får testet ut de batterielektriske bussene i forkant av oppstart av bussanbudet.
Leverandør skal være ansvarlig for levering og montering av Ladestasjonene.
Oppdragsgiver skal være ansvarlig for prosjektering, graving, tilrettelegging for strøm, fundamentering og ferdigstillelse av området. Dette inngår altså ikke som en del av anskaffelsen.
Oppdragsgiver overtar ansvaret for kjøps- drift- og vedlikeholdsavtalene etter at pantografene er ferdig montert. For mer detaljert informasjon om anskaffelsen henvises det til kravspesifikasjon og kontraktene.
Anbud id:
512932
  • Sted:
    Trondheim
  • Registrert:
    Torsdag 15. Mars 2018

Lignende oppdrag i Trøndelag

6 anbud