Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Alarm og sikkerhet, Anleggsgartner, Betong, Elektriker, Entreprenør, Maskinentreprenør, Rørlegger, Snekker, Ventilasjon i Østfold

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Østfold
Avsluttet

Anskaffelse av paviljonger til Rasta barnehage - kjøp

Lørenskog kommune har en sterk befolkningsvekst og det er behov for straksløsninger for utvidet barnehagekapasitet for rask gjennomføring. Det er vedtatt å gå videre med en utvidelse av eksisterende Rasta barnehage. Utvidelsen skal være to nye avdelinger, 18+18 store barn, med et rom for personale. Utvidelsen skal tilknyttes eksisterende barnehage for å kunne fungere med eksisterende avdelinger og ha adgang til fellesfunksjoner der.
Utvidelsen er ønsket ferdig til å tas i bruk i august 2018 men skal planlegges og etableres med et langsiktig perspektiv. Det er lagt opp til at hoveddelen av utvidelsen skal kunne leveres som moduler, og at tilknyttingen til eksisterende bygg plassbygges. Grunnet omfanget av tilpasninger og detaljeringsgraden i ønsket løsning vil fremdriften være tema ved forhandling. Siden etableringen er tenkt i ett langsiktig perspektiv er kvalitet også en høyt prioritert faktor.
For utdypning av oppdragsgivers behov og krav, se konkurransegrunnlagets del iii – kravspesifikasjon.
Anbud id:
501529
  • Sted:
    Lørenskog
  • Registrert:
    Torsdag 21. Desember 2017

Lignende oppdrag i Østfold

6 anbud