IT/Web og Support i Oslo

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

1908 Siste år
1508 Siste 3 mnd
92 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Anskaffelse av progressiv Web App for Fjellinjen AS

Registrert Dato: Fredag 29. Desember 2017

Fjellinjen står ovenfor flere spennende utfordringer i tiden fremover. Et av satsnings-områdene er selvbetjente kunder. Av Fjellinjens ca. 600 000 avtalekunder benytter ca. 25 000 i dag vår App. som er Native. Kundeopplevelsen må føles og fungere som en App. for sluttbruker. Den må samtidig la sluttbruker jobbe offline eller på lavkvalitetsnettverk.
Våre kunder vil ved bruk av PWA være uavhengige av App. Store eller Google Play. Dette vil være en forenkling for våre sluttbrukere. PWA vil også la brukerne legge til programmet/den snarveien de finner mest nyttige på hjem-skjermen, uten de problemer som man kan oppleve i en App. butikk (Google Play/App. Store). Våre kunder vi da også ha en løsning som fungerer på alle flater og nettleservalg.
Fjellinjen ser på dette som en fremtidsrettet og viktig satsning.
Løsningen må fungere for alle brukere uavhengig av nettleservalg, og passe på alle flater: Skrivebord, mobil og nettbrett.
Det ønskes en leverandør som kan være totalansvarlig for leveransen, inklusive eventuelle underleverandørerslik at Fjellinjen har kun EN kontraktspartner. Fjellinjen kan lagre sensitivinformasjon og har således høye krav til sikkerhet. GDPR-Compliance er en viktig del av Fjellinjens drift


Referansenummer:  2017-16

Er du interessert i slike oppdrag? Registrer Din Bedrift