Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

IT/Web og Support i Trøndelag

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Trøndelag
Avsluttet

Anskaffelse av prosesstøtteverktøy til Norsk Helsenett SF

Norsk Helsenett (heretter nhn) er et statlig foretak, eid av Helse- og omsorgsdepartementet. nhn sitt oppdrag er å levere og videreutvikle en sikker, robust og hensiktsmessig nasjonal ikt-infrastruktur for effektiv samhandling mellom aktørene i helse- og omsorgstjenesten. nhn har også ansvaret for teknisk drift av en rekke nasjonale tjenester og registre, som f. Eks. Portalen #URL0# og kjernejournal.
nhn skal anskaffe et nytt itsm verktøy for å understøtte ansatte og kunder. nhn har behov for et verktøy som kan understøtte prosesser på tvers av vår virksomhet mellom ulike team og grupperinger. nhn jobber etter itil prosesser og dette må være en innebygd del av verktøyet som anskaffes. nhn ønsker også å definere egne prosesser med arbeidsflyt og ønsker en mulighet for automasjon.
nhn ønsker å gjøre en markedsundersøkelse der vi inviterere 3-5 utvalgte leverandører av itsm verktøy til en demonstrasjon av sin løsning. Etter at markedsundersøkelsen er fullført, vil nhn starte en formell anskaffelsesprosess. Interesserte leverandører bes kontakte #E0#, innen mandag 8. Januar 2018, med en kort beskrivelse av løsning som kan være av interesse.
Anbud id:
502155
  • Sted:
    Trondheim
  • Registrert:
    Fredag 29. Desember 2017

Lignende oppdrag i Trøndelag

2 anbud