IT/Web og Support i Sør-Trøndelag

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

784 Siste år
620 Siste 3 mnd
39 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Anskaffelse av prosesstøtteverktøy til Norsk Helsenett SF

Registrert Dato: Fredag 29. Desember 2017

Norsk Helsenett (heretter NHN) er et statlig foretak, eid av Helse- og omsorgsdepartementet. NHN sitt oppdrag er å levere og videreutvikle en sikker, robust og hensiktsmessig nasjonal IKT-infrastruktur for effektiv samhandling mellom aktørene i helse- og omsorgstjenesten. NHN har også ansvaret for teknisk drift av en rekke nasjonale tjenester og registre, som f.eks. portalen helsenorge.no og kjernejournal.
NHN skal anskaffe et nytt ITSM verktøy for å understøtte ansatte og kunder. NHN har behov for et verktøy som kan understøtte prosesser på tvers av vår virksomhet mellom ulike team og grupperinger. NHN jobber etter ITIL prosesser og dette må være en innebygd del av verktøyet som anskaffes. NHN ønsker også å definere egne prosesser med arbeidsflyt og ønsker en mulighet for automasjon.
NHN ønsker å gjøre en markedsundersøkelse der vi inviterere 3-5 utvalgte leverandører av ITSM verktøy til en demonstrasjon av sin løsning. Etter at markedsundersøkelsen er fullført, vil NHN starte en formell anskaffelsesprosess. Interesserte leverandører bes kontakte innkjop@nhn.no, innen mandag 8. januar 2018, med en kort beskrivelse av løsning som kan være av interesse.


Referansenummer:  17/05721

Er du interessert i slike oppdrag? Registrer Din Bedrift

IT/Web og Support

Drift, Leverandører

Trondheim, Sør-Trøndelag