Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Anskaffelse av prosjekteringsgruppeleder til ny storbylegevakt i Oslo i Oslo

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Oslo
Avsluttet

Anskaffelse av prosjekteringsgruppeleder til ny storbylegevakt i Oslo

Konkurransen gjelder anskaffelse av prosjekteringsgruppeleder. Hva som ligger i oppdraget er nærmere beskrevet i vedlagte ytelsesbeskrivelse, se vedlegg 1.
En mulig utvidelse av oppdraget for gjennomføringsfasen etter godkjent KS2 settes som opsjon.
Kontrakten omfatter kun funksjonen pgl. Prosjekteringsgruppe (pg) anskaffes i en egen konkurranse. pgl og prosjekteringsgruppen skal være uavhengige, og kan ikke komme fra samme firma. Konkurransene for anskaffelse av Prosjekteringsgruppe (pg) og Prosjekteringsgruppeleder (pgl) gjennomføres parallelt, og samme leverandør kan levere tilbud i begge konkurransene. Konkurransen for anskaffelse av Prosjekteringsgruppe (pg) vil ferdigstilles først. Dersom en leverandør tildeles denne kontrakten, vil leverandøren være avskåret fra å tildeles kontrakten for pgl.
Bakgrunn:
kvu og KS1 var beslutningsgrunnlaget for byrådssak 1088/16 hvor det vedtatt iverksetting av forprosjektfase for ny storbylegevakt. Dokumentene indikerer et investeringsbehov på rundt 4 milliarder kroner. Omsorgsbygg har rollen som byggherre (operativ utfører) i prosjektet.
Siden Omsorgsbygg ikke har vært involvert i prosessen frem til kvu og KS1, gjennomførte Omsorgsbygg, med bistand fra Metier as, høsten 2016 en selvstendig vurdering av sakens faktiske sider.
Omsorgsbygg har, med bistand fra Metier, utarbeidet et styringsdokument for forprosjektfasen. Styringsdokumentet gir oversikt over de sentrale forhold i prosjektet og skal tydeliggjøre prosjektets mål, rammer og forutsetninger, se vedlegg 5.
Omsorgsbygg ønsker å gjennomføre forprosjektfasen i 2 etapper:
• Etappe nr. 1 innebærer oppdatering av programdokumenter og gjennomføring av et skisseprosjekt (med påfølgende ny kalkyle og usikkerhetsanalyse). Dette er for å sikre et tilstrekkelig «modent» prosjekt før iverksetting av prosjektering på forprosjektnivå. Dette planlegges gjennomført i innen 3. Kv. 2017.
• Etappe nr. 2, med ordinært forprosjektarbeid, starter etter planen 4. Kv. 2017 og forventes å være ferdig i løpet av 3. Kv. 2018. når forprosjektet inkl. Styringsdokumentet for byggefasen er utarbeidet og KS2 er gjennomført, kan det fattes vedtak om igangsetting av byggefase.
Tidspunkt for ferdigstilling er i kvu-dokumentet satt til 2022. Omsorgsbygg vurderer, ut fra den usikkerhet som per i dag foreligger bl. a. Knyttet til reguleringsprosessen, at 2023 er mer realistisk enn 2022. Men, dersom reguleringsarbeidet kan gå raskere enn Omsorgsbygg har lagt til grunn i denne første analysen, kan også ferdigstillelse være tidligere.
Anbud id:
478086
  • Sted:
    Oslo
  • Registrert:
    Torsdag 20. Juli 2017

Lignende oppdrag i Oslo

6 anbud