Alarm & sikkerhet i Finnmark

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

32 Siste år
6 Siste 3 mnd
2 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Anskaffelse av Radioterminaler for trinn 2 - NDA (Taushetsavtale)

Registrert Dato: Torsdag 01. Mars 2012

For å få tilgang til konkurransedokumentene til anskaffelsen av radioterminaler for trinn 2 av det norske Nødnettet, må alle interesserte parter undertegne taushets avtaler (NDA) vedlagt i denne kunngjøringen. Den signerte NDA skal returneres til DNK ved hjelp av kommunikasjonsmodulen i Mercell Sourcing Service i konkurransegjennomføringsverktøyet (KGV) på *** Linken er fjernet *** Interesserte vil automatisk motta et brukernavn og passord.
Vennligst oppgi følgende informasjon når NDA returneres:
- Selskapets navn
- Selskapets adresse
- Postnummer
- Sted
- Kontaktens fornavn
- Kontaktens etternavn
- E-post
- Telefon
Mercell Support vil bistå leverandører som trenger teknisk support vedrørende Mercell-verktøyet:
? Ta kontakt Ragnar Synstad eller Rune Johansen på telefon: + 47 21 01 88 60
? Hvis du trenger hjelp etter 17:00, vennligst kontakt Une Moslet på telefon: + 47 97 58 92 62.
DNK ønsker å invitere interesserte leverandører til å gi tilbud på levering av radioterminaler og tilhørende tjenester og utstyr for Nødnett-prosjektet, Fase 0-5 (hele fastlands-Norge).
Direktoratet for nødkommunikasjon (DNK) opptrer på vegne av det norske Justis- og beredskapsdepartementet og ønsker å anskaffe radioterminaler for nødetatene helse, politi og brann for bruk i Nødnett (for liste over kunder, se Appendix E til rammeavtalen).
Målsetningen for denne anskaffelsesprosedyren er at DNK inngår ikke-eksklusive parallelle rammeavtaler (Framework Agreements) med minimum 3 leverandører per radioterminalkategori, til bruk i Nødnett. Det er 8 radioterminalkategorier (jf. kapittel 4 i Appendix A til rammeavtalen). Det er mulig å levere tilbud for hver radioterminalkategori. Individuelle kontrakter (Individual Contracts) vil bli tildelt gjennom minikonkurranser (Mini-Competitions) der alle leverandører som blir tildelt en rammeavtale for en bestemt radioetrminalkategori er pliktige til å delta (forutsatt at leverandøren oppfyller etatens spesifikke minimumskrav, jf. konkurransegrunnlagets hoveddokument avsnitt 2.19).
To-års rammeavtaler vil bli inngått, med mulighet for DNK å utvide med to ett-års forlengelser (2 + 1 + 1). For å opprettholde funksjonalitet gjennom forventet levetid for radioterminalene, skal kundene ha rett til å få tilhørende support-tjenester (Support Services) i 10 år (inkludert garantiperioden (Warranty Period)), der leverandørene er forpliktet til å kunne levere reservedeler, programvare kompatibilitet, kompetent personell osv. I tillegg skal kundene kunne kjøpe slike tjenester i 5 år, dersom leverandøren har de nødvendige midler tilgjengelig (dvs. det er ingen forpliktelse til å opprettholde reservedeler etc.).
For denne anbudsprosessen benytter oppdragsgiver Mercell Sourcing Service. For å melde din interesse på dette anbudet samt få tilgang til dokumenter, skal du klikke på lenken nedenfor eller kopiere og lime inn lenken i din nettleser. *** Linken er fjernet *** Følg deretter instruksjoner på nettsiden.
.
Se konkurransegrunnlaget.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Alarm & sikkerhet

Kontrakter, Leverandører, Rammeavtale, Rammeavtaler, Utstyr

Kirkenes, Finnmark

Avsluttet: Tirsdag 26. Juni 2012