Entreprenør, Radon i Telemark

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

714 Siste år
548 Siste 3 mnd
38 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Anskaffelse av radonmålinger til innbyggere i grenlandskommunene

Registrert Dato: Torsdag 14. April 2011

Formålet med anskaffelsen er å gi offentlige og private bygningseiere i Bamble, Drangedal, Kragerø, Porsgrunn, Siljan og Skien kommuner et tilbud om måling av radon og at Miljørettet helsevern i Grenland får resultatene av målingene.
Miljørettet helsevern i Grenland ønsker å bidra til at flest mulig bygningseiere i kommunene foretar radonmålinger ved å tilby rimelige målinger. Miljørettet helsevern har også som mål å kunne utarbeide veiledende radonkart for samarbeidskommunene på bakgrunn av mottatte radonresultater.
Kostnadene ved målingene skal dekkes av den enkelte bygningseier. Den enkelte bygningseier vil inngå et selvstendig oppdrag med leverandøren med bakgrunn i leverandørens tilbud. Miljørettet helsevern er ikke part i det enkelte oppdrag som inngås mellom bygningseier og leverandør. Alle henvendelser, reklamasjon og liknende er miljørettet helsevern i Grenland uvedkommende, og skal håndteres mellom leverandør og den enkelte bygningseier.
Miljørettet helsevern i Grenland, heretter kalt oppdragsgiver, inviterer aktuelle aktører til åpen anbudskonkurranse for utførelse av radonmålinger for private og offentlige bygningseiere i kommunene Bamble, Drangedal, Kragerø, Porsgrunn, Siljan og Skien.
Oppdragsgiver kan ikke si noe eksakt om verdien på oppdraget, da det avhenger av hvor mange bygningseiere som ønsker å benytte seg av tilbudet
Følgende elementer skal være dekket av tilbudet:
1. Motta og registrere henvendelser fra bygningseiere som ønsker å foreta radonmåling. Det skal være mulig å bestille via telefon, internett og vanlig post.
2. Utarbeide en bestillingslenke for direkte bestilling via Miljørettet helseverns hjemmesider.
3. Sende ut sporfilmer (type CR-39) og veiledning for utplassering. Det skal sendes ut minimum 2 sporefilmer til hvert måleobjekt. Dersom det kommer nye anbefalinger/krav fra Statens strålevern mht antall målepunkter per måleobjekt, skal nye retningslinjer følges. Radonmålingene skal gjennomføres over minimum 2 måneder i vinterhalvåret.
4. Sammen med sporfilmer skal det sendes ut et registreringsskjema. Skjemaet skal minimum inneholde felt for registrering av navn, adresse, gårds-, bruks-, og kommunenummer på målepunktet samt informasjon om målingen foretas før eller etter gjennomføring av radonreduserende tiltak.
5. Motta og analysere innsendte sporfilmer. Sporfilmene må leses av innen rimelig tid slik at usikkerheten ligger innenfor +/- 20%. Måleusikkerheten må oppgis.
6. Purre opp bygningseiere som ikke har sendt inn sporfilmene til riktig tidspunkt.
7. Sende ut analyseresultater til bygningseiere. Til bygningseiere med måleverdier over tiltaksgrensen på 100 Bq/m3 skal det også vedlegges et informasjonsbrev med opplysninger om eventuelle tiltak som kan iverksettes. Brevet skal utarbeides av Miljørettet helsevern i Grenland.
8. Kostnadsfritt utarbeide sluttrapport til oppdragsgiver over samtlige målinger. Sluttrapporten skal inneholde alle data fra registreringsskjemaene i en hensiktsmessig excel- eller accessfil. Ved forlengelse av avtalen skal det sendes årlige rapporter til kommunen over samtlige målinger for gjeldende målesesong. Videre skal alle rådata og tilhørende opplysninger fra registreringsskjemaene kunne gjøres tilgjengelig for kommunen.
9. All porto og emballasje skal være inkludert i tilbudet til kundene.

Er du interessert i slike oppdrag? Registrer Din Bedrift