Prosjektleder i Oslo

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

894 Siste år
583 Siste 3 mnd
70 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Anskaffelse av rammeavtale for kjøp av konsulenttjenester

Registrert Dato: Torsdag 14. Juni 2012

Legemiddelverket ønsker å knytte til seg dyktige resurser for å ivareta etatens behov i de planlagte prosjektene, som har oppstart i løpet av avtale perioden, samt de pågående prosjektene. Ressursene blir knyttet til Legemiddelverkets programkontor, som blant annet koordinerer leveransen av vår store satsning innen samhandling mellom offentlig og privat sektor.
Legemiddelverket ønsker å inngå en rammeavtale med en tjenestetilbyder for konsulentbistand innenfor prosjekt¬ledelse, testledelse og IKT-rådgivning. Leverandøren som blir tildelt rammeavtalen vil i løpet av avtaleperioden kunne inneha ulike roller, som kan avvike noe fra de initielle roller nevnt i dette dokumentet.
Avtaleperioden anskaffelsen gjelder for er fra 01.04.2013 til 31.03.2016. Behovet for bistand vil kunne variere gjennom perioden. Anskaffelsen har en opsjon for mulig utvidelse av avtaleperioden med inntil et ? 1 ? år utover avtaleperiodens varighet begrenset til de samme behov som beskrevet i dette grunnlaget. Legemiddelverket vil vurdere før opprinnelig avtaleperiode utløper om opsjonen skal benyttes.
Legemiddelverket skal dekke følgende roller i perioden:
- Prosjektledelse: 50 - 100% innenfor avtaleperioden.
- Testledelse: 0 - 100% innenfor avtaleperioden.
- Rådgivning: 0 - 100% innenfor avtaleperioden.
Alle roller vil variere i omfang innenfor prosjektets varighet. Øvrig beskrivelse, se vedlagt kvalifikasjonsgrunnlagets punkt 2.2 og 2.4.

Er du interessert i slike oppdrag? Registrer Din Bedrift