Alarm & sikkerhet, Utleie i Akershus

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

186 Siste år
43 Siste 3 mnd
16 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Anskaffelse av rammeavtale for kjøp av vektertjenester

Registrert Dato: Fredag 29. Oktober 2010

Eiendoms- og byfornyelsesetaten har en eiendomsportefølje bestående av eiendommer som er spredt over et større geografisk område. I den forbindelse er det behov for fast vakthold på enkelte adresser og periodevis på andre. Vi har derfor til hensikt å inngå rammeavtale med én leverandør for levering av denne tjenesten.
Omfanget av porteføljen vil kunne variere på grunn av erverv og avhendelse av eiendommer. Dette må det tas hensyn til og oppdragsgiver forbeholder seg derfor retten til å utvide/redusere oppdragsmengden. Tilsvarende gjelder dersom oppdragsgiver finner risikoen for okkupasjon og innbrudd lavere eller høyere enn dagens situasjon etc.
Vi vurderer også muligheten for å installere fast alarm på noen av eiendommene. Dette vil også kunne medføre endringer i arbeidsomfang. Vi ønsker å innhente pris på installasjon av alarm, utrykning m.v., se vedlagt tilbudsskjema.
Anskaffelsens formål er å ivareta våre eiendommer ved å forhindre innbrudd samt sørge for at uvedkommende ikke oppholder seg i bygg eller naturlig tilhørende uteareal.
Rammeavtalens varighet er to år fra kontraktsinngåelse. Eiendoms- og byfornyelsesetaten forbeholder seg retten til å utløse opsjon for 1+1 år på uendrede vilkår.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Alarm & sikkerhet, Utleie

Alarm, Bygg, Eiendommer, Installasjon, Kontraktsinngåelse, Leverandør, Pris, Rammeavtale, Uteareal

Sandvika, Akershus

Avsluttet: Onsdag 17. November 2010