Alarm & sikkerhet, Utleie i Akershus

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

187 Siste år
44 Siste 3 mnd
14 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Anskaffelse av rammeavtale for kjøp av vektertjenester

Registrert Dato: Torsdag 20. Januar 2011

Eiendoms- og byfornyelsesetaten har en eiendomsportefølje bestående av eiendommer som er spredt over et større geografisk område. I den forbindelse er det behov for fast vakthold på enkelte adresser og periodevis på andre. Vi har derfor til hensikt å inngå rammeavtale med én leverandør for levering av denne tjenesten.
Omfanget av porteføljen vil kunne variere på grunn av erverv og avhendelse av eiendommer. Oppdragsgiver forbeholder seg derfor retten til å utvide/redusere oppdragsmengden. Tilsvarende gjelder dersom oppdragsgiver finner risikoen for okkupasjon og innbrudd lavere eller høyere enn dagens situasjon etc.
Vi vurderer også muligheten for å installere fast alarm på noen av eiendommene. Dette vil også kunne medføre endringer i arbeidsomfang. Vi ønsker å innhente pris på installasjon av alarm, utrykning m.v., se vedlagt tilbudsskjema.
Anskaffelsens formål er å ivareta våre eiendommer ved å forhindre innbrudd samt sørge for at uvedkommende ikke oppholder seg i bygg eller naturlig tilhørende uteareal.
Rammeavtalens varighet er to år fra kontraktsinngåelse. Eiendoms- og byfornyelsesetaten forbeholder seg retten til å utløse opsjon for 1+1 år på uendrede vilkår.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Alarm & sikkerhet, Utleie

Alarm, Bygg, Eiendommer, Installasjon, Kontraktsinngåelse, Leverandør, Pris, Rammeavtale, Uteareal

Sandvika, Akershus

Avsluttet: Onsdag 09. Februar 2011