Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

IT/Web og Support i Østfold

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Østfold
Avsluttet

Anskaffelse av rammeavtale for kommunikasjonstjenester - begrenset anbudskonkurranse

Drammen kommune har et eget kommunikasjonsmiljø, som en del av rådmannens stab. i tillegg må kommunen ha en fast samarbeidspartner på området, og rammeavtaleleverandør skal fylle denne rollen. Avtalen skal benyttes i de tilfellene oppdragsgiver har behov for slike tjenester og ikke ønsker å benytte egne interne ressurser, og rammeavtaleleverandør må kunne forplikte seg til å være totalleverandør av de kommunikasjonstjenester som etterspørres.
Drammen kommune har et eget grafisk senter. Innenfor grafisk formgivning vil grafisk senter håndtere en betydelig andel av de leveranser kommunen har behov for. Leverandøren må imidlertid ha kompetanse og kapasitet til å bistå kommunen i grafisk formgivning når oppdragsgiver etterspør dette.
Drammen kommune er involvert i flere tunge byutviklingsprosjekter og er en del av flere langsiktige samarbeidsprosjekter. Som en del av dette samarbeidet benyttes Drammen kommune som kompetansepartner og bestiller av kommunikasjonstjenester. Denne avtalen vil også omfatte arbeid i tilknytning til dette, hvor vår rammeavtaleleverandør vil kunne få en rolle.
Trykkeritjenester omfattes ikke av denne avtalen, da kommunen har inngått egen rammeavtale for kjøp av dette, der grafisk senter ikke selv leverer tjenesten.
Dette er en begrenset anbudskonkurranse der det vil bli foretatt en prekvalifisering der prekvalifiserte leverandører vil bli invitert til å inngi tilbud til konkurransen. Vi viser til nærmere detaljer i prekvalifiseringsgrunnlaget.
Anbud id:
565509
  • Sted:
    Asker, Drammen Kongsberg, Ringerike, Hole, Lier, Øvre Eiker, Modum, Krødsherad, Flå, Nesbyen, Gol, Hemsedal, Ål, Hol, Sigdal, Flesberg, Rollag, Nore Og Uvdal  Vis alle
  • Registrert:
    Fredag 25. Januar 2019