Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Alarm og sikkerhet i Oslo

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Oslo
Avsluttet

Anskaffelse av rammeavtale for tømming og kontanthåndtering for Oslo kommunes piggdekk- og parkeringsautomater

Bymiljøetaten har behov for en rammeavtale med godkjent vekterselskap for å sikre tilgang på kompetente vekterressurser til å utføre oppdrag i forbindelse med tømming og kontanthåndtering for kommunens piggdekk- og parkeringsautomater.
Hovedoppdraget for tjenesteleverandør er tømming av piggdekk- og parkeringsautomater, tømming, service og vedlikehold av kontantautomater (autocash retail) ved etatens inntauingsanlegg, tømming av drop-safe ved etatens kundesenter og henting/levering av bestilt skillemynt på BYMs badeanlegg, verditransport i denne forbindelse, samt opptelling av kontanter.
Vi gjør oppmerksom på at leverandør skal kunne levere skillemynt etter bestilling.
Tjenestene skal utføres i henhold til kravspesifikasjonene og de opplysninger som ellers fremkommer i dette konkurransegrunnlaget med vedlegg.
Omfanget og lokaliseringen for utførelse av tjenesten kan variere i løpet av kontraktsperioden. Det eksisterer instrukser for utførelsen av tjenesten i denne anskaffelsen.
All kommunikasjon, herunder eventuelle spørsmål, i konkurransen skal skje gjennom kommunens verktøy for konkurransegjennomføring (kgv).
Anbud id:
661059
  • Sted:
    Oslo
  • Registrert:
    Mandag 3. August 2020