Alarm & sikkerhet, Elektriker, Entreprenør, IT/Web og Support i Nordland

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

3381 Siste år
2584 Siste 3 mnd
143 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Anskaffelse av rammeavtale på velferdsteknologi og pasientvarslingssystem til Sortland kommune

Registrert Dato: Søndag 09. Mai 2021

Det er et ønske å anskaffe et helhetlig system med funksjonell løsning for digital pasientvarsling og tilhørende sensorteknologi. Løsningen må ha mulighet for posisjonering av beboere innenfor og utenfor bygget. Alt utstyr som skal betjenes av beboer skal være enkelt og intuitivt, og skal ha en robusthet tilpasset beboers forventet bruk.  Det er i størst mulig grad ønskelig å begrense antall typer kroppsbåren teknologi som beboer måtte bære med seg. Løsningen skal for beboer oppleves trygt, og stimulere til egenmestring.  Løsning må ha mulighet for elektronisk dørlås til beboerrom, og andre rom i avdelingen, og løsningen må inneha tilgangsstyring. En pasient skal kunne direkte eller indirekte melde behov for bistand for praktisk assistanse i sitt pasientrom eller i en nødssituasjon uavhengig om pasienten befinner seg på badet, på institusjonens aktivitetsrom eller har falt på kjøkkenet, en annen lokasjon eller utendørs.
Vi etterspør et system med løsning for kommunikasjon med lyd og bilde, en løsning som skal kunne tilpasses den enkelte avdelings og beboers behov, og som sammen med andre hjelpemidler og tjenester skal bidra til å håndtere:
-              Fall
-              Kognitiv svikt
-              Lokalisering og sporing
-              Sosial kontakt
-              Kommunikasjon
Digital pasientvarsling sammen med sensorteknologi skal utgjøre et fremtidsrettet pasientvarslingsanlegg,  og skal kunne integrers med oppdragsgivers EPJ - system som for tiden er Dips CosDoc og muliget for integrasjon til andre løsninger ved bruk av API ´er som følger anbefalte internasjonale standarder