Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Arkitekt i Oslo

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Oslo
Avsluttet

Anskaffelse av rammeavtaler rådgivningstjenester

Formålet med anskaffelsen er å inngå 4-6 parallelle rammeavtaler for rådgivningstjenester til byggeprosjekter og andre prosjekter tilknyttet oppdragsgivers virksomhet.
Prosjektene varierer i omfang, varighet og kostnad, fra mindre tiltak med en kostnad på under 0, 5 mill. Kroner, til større prosjekter med en kostnad på over 500 mill. Kroner. Størsteparten av oppdragene er relatert til nyinvesteringer, men store og små rehabiliteringsprosjekter, samt andre oppdrag i forbindelse med gjennomføring av tiltak av en viss størrelse eller kompleksitet i eksisterende bygg og anlegg må også forventes. Prosjektene vil kunne ha ulik organisering og entrepriseform, men erfaringsmessig vil de fleste prosjekter gjennomføres som totalentreprise eller utførelsesentreprise.
Basert på erfaringstall og planer anslås det at behovet for rådgivningstjenester vil ligge mellom 50-100 mill. Kroner over 4 år
Oslo kommune er i prosess med å reorganisere kommunens byggforetak. Det er besluttet at foretakene nevnt under skal samles i et nytt foretak– «Oslobygg kf»:
- Omsorgsbygg Oslo kf
- Utbyggingsvirksomheten i Boligbygg Oslo kf
- Undervisningsbygg Oslo kf
- Kultur- og idrettsbygg Oslo kf
Ved ikrafttredelse av Oslobygg kf fra og med 01. 08. 2020 overføres avtalen til det nye foretaket slik at hele det nye foretaket kan benytte avtalen ved behov. Det vises til kontraktsdokumentet hvor oppsigelsesadgang i forbindelse med omorganiseringen er særskilt regulert.
Anbud id:
683570
  • Sted:
    Oslo
  • Registrert:
    Mandag 23. November 2020

Lignende oppdrag i Oslo

6 anbud