Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Maskinentreprenør, Transport i Rogaland

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Rogaland
Avsluttet

Anskaffelse av renovasjonstjenester

Karmsund Havn iks (kh) er et interkommunalt aksjeselskap eid av Bokn, Tysvær, Karmøy, Haugesund, Sveio og bømlo kommuner. Selskapet har som hovedmål å bedrive havnevirksomhet på vegne av eierkommunene på en konkurransedyktig, effektiv og sikker måte. Selskapet ivaretar alle deler av havnedriften, fra den kommunale forvaltningen til utvikling og drift av havneområdene.
kh drifter 5 havneanlegg der det er fast stasjonert avfallscontainere for håndtering av skipsavfall. kh drifter 24 havneanlegg der det er anledning for skip å bestille avfallslevering fra. Havneanleggene er fysisk lokalisert på bømlo, Karmøy, Haugesund, Sveio og Tysvær kommuner.
Formålet med anskaffelsen er å etablere en avtale for håndtering og rapportering av skipsavfall og havnerelatert avfall. Skip som ønsker kvittering på levert avfall, skal få dette direkte fra renovatør.
kh ønsker et kontaktpunkt for alle typer avfallsleveringer. Dette inkluderer blant annet kategoriene husholdningsavfall, resirkulerbare avfallsmaterialer, fiskeredskaper, organisk avfall (både fra Norge og utlandet), spesialavfall, farlig avfall, flytende avfall, elektriske artikler, slik definert i marpol.
Anbud id:
740585
  • Sted:
    Haugesund, Tysvær Karmøy, Sveio, Bømlo  Vis alle
  • Registrert:
    Torsdag 22. Juli 2021

Lignende oppdrag i Rogaland

6 anbud