IT/Web og Support i Nordland

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

696 Siste år
565 Siste 3 mnd
45 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Anskaffelse av SMS- kommunikasjonsløsning

Registrert Dato: Fredag 22. Desember 2017

Foreløpig beskrivelse av behov:
Løsningen må fungere i skole- og administrativsetting. Løsningen må støtte enveiskommunikasjon og toveis kommunikasjon. Den må være enkel å integrere i katalogtjenester og eksisterende løsninger/ katalog som skolene og fylkesadministrasjonen benytter. Det anses som en fordel om det er mulig å benytte løsningen mot nye/ selvstendige brukere i tillegg til de som er i eksisterende katalog.
Behovet for en SMS kommunikasjonsløsning i skolesektoren er midlertidig, trolig for en tidsperiode på to-fire år. Kontrakten vil inneholde bestemmelser om oppsigelse.
I konkurransen vil vi blant annet be om en redegjørelse for om løsningen gir mulighet for å prioritere SMS utsendelser eksempelvis ved spesielle hendelser, og hvordan teknisk løsning av behov tenkes løst av tilbydere.
Det vil bli bedt om redegjørelse for hva som skjer med dataene i løsningen ved overgang til nytt skoleår. For eksempel i forhold til grupper og klasser og automatikk i slike prosesser.
Videre vil vi be om redegjørelse for mulighet for å sende SMS til ukjente brukere som ikke hentes fra administrative systemer som fylkeskommunen benytter.
Vi vil også kreve at løsningen er tilpasset GDPR, for eksempel med hensyn til brukertilganger, og lagring av trafikk og data.
Vi tar forbehold om endringer og vi tar sikte på å kunngjøre komplett konkurransegrunnlag med tilbudsfrister i henhold til regelverket i løpet av januar 2018.


Er du interessert i slike oppdrag? Registrer Din Bedrift