Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Arkitekt, Bedriftsrådgivning, IT/Web og Support i Østfold

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Østfold
Avsluttet

Anskaffelse av spesialistkompetanse på Scaled Agile Framework for enterprises (SAFe).

Formålet med anskaffelsen er å sikre at oppdragsgiver har tilgang til spesialistkompetanse på rammeverket Scaled Agile Framework for enterprises (SAFe). Programmene har valgt å benytte deler av dette rammeverket i gjennomføringen av programmene. For raskt å kunne starte opp arbeidet, er det derfor ønskelig med tilgang på ekspertise for en kompetanseoverføring og aktiv støtte under planlegging, tilrettelegging og innføring av rammeverket, herunder valg av ikt-verktøy som understøtter rammeverket. Videre er det behov for støtte under implementering og gjennomføring fram til at oppdragsgiver selv besitter ønsket kompetanse
Anskaffelsen gjelder således innleie av spesifikk konsulentstøtte for å understøtte og legge tilrette for innføring og gjennomføring av metodikk hentet fra rammeverket SAFe. Estimatene til programmene tilsvarer fire personer i fulltidsstøtte i oppdragsperioden per program. Eksakt timeforbruk eller belastning lar seg vanskelig vurdere for hele oppdragsperioden. Det vil sannsynligvis være slik at støttebehovet er større ved oppdragets begynnelse og vil deretter kunne reduseres ettersom modenheten til egen virksomhet øker.
Det vil være behov for en kombinasjon av fag- og ekspertstøtte, samt støtte til gjennomføring og fasilitering av møter, seminarer og kurs i tråd med metodikk og rammeverk i SAFe.
Anbud id:
638814
  • Sted:
    Bærum
  • Registrert:
    Mandag 20. April 2020