Prosjektleder i Oslo

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

628 Siste år
189 Siste 3 mnd
47 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Anskaffelse av studie: Erfaringsstudie ringvirkninger fra petroleumsvirksomhet

Registrert Dato: Mandag 27. Februar 2012

Ved behandlingen av Meld. St. 10 (2010-2011) Oppdatering av forvaltningsplanen for det marine miljø i Barentshavet og havområdene utenfor Lofoten ble det besluttet at OED skal gjennomføre kunnskapsinnhenting om virkninger av petroleumsvirksomhet i uåpnede deler av Nordland IV, V, VI, VII og Troms II.  Samfunns- og næringsmessige virkninger av petroleumsvirksomhet tillegges særlig vekt i kunnskapsinnhentingen. Temaer har blitt fastsatt etter innspill fra lokale og regionale myndigheter samt sektormyndigheter, fagmiljøer og andre berørte parter. Programmet for kunnskapsinnhentingen er tilgjengelig på OEDs nettside, se: *** Linken er fjernet *** /> 
I forbindelse med kunnskapsinnhentingen i det nordøstlige Norskehavet, ønsker OED med dette å inngå avtale om levering av en erfaringsstudie om ringvirkninger fra petroleumsvirksomhet for næringsliv og samfunnet for øvrig.
For denne anbudsprosessen benytter oppdragsgiver Mercell Sourcing Service. For å melde din interesse på dette anbudet samt få tilgang til dokumenter, skal du klikke på lenken nedenfor eller kopiere og lime inn lenken i din nettleser. *** Linken er fjernet *** Følg deretter instruksjoner på nettsiden.
se grunnlaget

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Prosjektleder

Oslo, Oslo

Avsluttet: Fredag 22. Juni 2012