Arkitekt, Prosjektleder i Oslo

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

975 Siste år
237 Siste 3 mnd
68 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Anskaffelse av studie: Statusbeskrivelse og framtidsutsikter for lokalt/regionalt næringsliv

Registrert Dato: Torsdag 23. Februar 2012

Ved behandlingen av Meld. St. 10 (2010-2011) Oppdatering av forvaltningsplanen for det marine miljø i Barentshavet og havområdene utenfor Lofoten ble det besluttet at OED skal gjennomføre kunnskapsinnhenting om virkninger av petroleumsvirksomhet i uåpnede deler av Nordland IV, V, VI, VII og Troms II.  Samfunns- og næringsmessige virkninger av petroleumsvirksomhet tillegges særlig vekt i kunnskapsinnhentingen. Temaer har blitt fastsatt etter innspill fra lokale og regionale myndigheter samt sektormyndigheter, fagmiljøer og andre berørte parter. Programmet for kunnskapsinnhentingen er tilgjengelig på OEDs nettside, se: *** Linken er fjernet *** /> 
OED ønsker med dette å inngå avtale om levering av en statusbeskrivelse og fremtidsutsikter for lokalt/regionalt næringsliv.
 
Arbeidet vil finne sted i perioden fra kontraktsinngåelse og tentativt to måneder fremover. Arbeidet vil ligge til grunn for etterfølgende analyser og utredninger i arbeidet med kunnskapsinnhentingen for det nordøstlige Norskehavet.
For denne anbudsprosessen benytter oppdragsgiver Mercell Sourcing Service. For å melde din interesse på dette anbudet samt få tilgang til dokumenter, skal du klikke på lenken nedenfor eller kopiere og lime inn lenken i din nettleser. *** Linken er fjernet *** Følg deretter instruksjoner på nettsiden.
se grunnlagets punkt 2.1

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Arkitekt, Prosjektleder

Kontraktsinngåelse

Oslo, Oslo

Avsluttet: Onsdag 13. Juni 2012