Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Elektriker, Entreprenør, Stålarbeider i Møre og Romsdal

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Møre og Romsdal
Avsluttet

Anskaffelse av styringssystem for veibelysning for Molde Kommune

Molde kommune har per i dag en avtale med Istad Kraft om styring av våre gatelys. Dette styresystemet er av eldre dato og lite funksjonelt, og vi ønsker nå å modernisere anlegget. Da avtalen med Istad Kraft er i ferd med å utløpe, skal Molde kommune gå til anskaffelse av sitt eget styresystem.
Dette krever at vi må etablere kommunale strømskap på utsiden av Istad Krafts sine strømskap. Molde kommune har per i dag i overkant av 7000 gatelys, fordelt på i underkant av 200 kretser, som skal styres. Gatelysnettet består i dag av både eldre og nyere armaturer, bygd i ulike epoker både i forhold til krav til utførelse samt komponenter og lyskilder som har vært tilgjengelig. i store deler av anlegget er armaturer med miljøskadelige komponenter erstattet med led armaturer, men vi er ikke helt i mål med den jobben. Molde kommune ønsker å gå til anskaffelse av et styresystem som lar seg implementere med det eksisterende gatelysanlegget. Kommunen ønsker å sette innbyggerne i sentrum, ta i bruk ny teknologi, innovative metoder, samarbeid og samskaping for å bli mer bærekraftige, attraktive, produktive og tilpasningsdyktige. Molde kommune er med i Smart by programmet. Kommunen ønsker derfor å ta i bruk bærekraftige løsninger og teknologi på en innovativ måte.
Molde kommune skal og bør være både samfunnsansvarlig og et godt eksempel nær det gjelder enøktiltak. Denne anskaffelsesprosessen må derfor sees på i lys av dette. målet med denne anskaffelsen er å effektivisere og forenkle driften, redusere kostnader og til enhver tid ha god oversikt over anlegget. Ved å anskaffe nytt og eget styresystem ønsker Molde kommune også å sikre et merdriftssikkert gatelysanlegg til glede for kommunens innbyggere. Vedlagt ligger kravspesifikasjonen som er tenkt å legges ved invitasjon til konkurranse.
Anbud id:
705866
  • Sted:
    Molde
  • Registrert:
    Mandag 15. Mars 2021

Lignende oppdrag i Møre og Romsdal

1 anbud