Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Alarm og sikkerhet, Elektriker, Entreprenør i Trøndelag

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Trøndelag
Avsluttet

Anskaffelse av system for besøksregistrering

Besøkende i Trondheim Bydrift skal registrere seg og eventuelt varsle sin ankomst til rette vedkommende en har en avtale med. Oppdragsgiver har derfor identifisert et behov for et besøksregistreringssystem som ivaretar både besøkende og ansatte ved gjennomføring av besøk. Besøkende må derfor enkelt kunne velge om man har avtale eller ikke på en skjerm, og at det samtidig går ut et varsel til rette vedkommende om at besøket har kommet.
Det er ønskelig at en ved ankomst taster inn på skjerm/brett om en har en avtale eller ikke har en avtale. Det er da ønskelig at vedkommende en har møte med underrettes via feks sms eller e-post. i de tilfellene en ikke har avtale, er det ønskelig at en kan få flere valg for å underrette om hvilket ærend en har, eksempelvis "Vannmåler", "ledningskart", "post" eller lignende.
i de tilfellene en ikke har en avtale, må det likevel kunne registreres navn og lignende på personen, slik at man for eksempel kan ta ut liste over samtlige på bygget ved behov (feks. Evakueringsliste).
Anbud id:
629320
  • Sted:
    Trondheim
  • Registrert:
    Onsdag 12. Februar 2020

Lignende oppdrag i Trøndelag

6 anbud